Az eltörölt sajtótájékoztató ellenére Arsene Wenger ismerettte a legfrissebb híreket csapata játékosainak állapotáról, eszerint Laurent Koscielny kidőlt, a franciát Hector Bellerin fogja pótolni a keretben.

A 28 éves védő a Chelsea elleni 6-0-ra elveszített találkozón sérült meg, állapotának súlyossága egyelőre nem ismert, az viszont teljességgel kizárt, hogy holnap pályára lépjen. Koscielnynek a vádlija sérült meg, ma újabb kivizsgálások várnak a korábbi Lorient-védőre.

Más játékos nem sérült meg a hétvégi találkozóhoz képest, jóllehet visszatérőre sem lehet számítani a holnapi napon, a szombati Manchester City elleni rangadóra talán Aaron Ramsey felépülhet - más kérdés, hogy ez a hír nem megerősített forrásokból származik.

Kieran Gibbs és Alex Oxlade-Chamberlain játéka egyelőre kérdéses, az Arsenal az FA döntésére vár a két játékos eltiltásával kapcsolatban, Wenger úgy számol, hogy előbbi eltiltása el lesz törölve, utóbbiról még ma megszületik a döntés.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

10 éve
Nem mondott semmit Ramsey-ről
10 éve
Törölt felhasználó
Ramsey mikorra várható? Wenger azt mondta a csirkék elleni meccs előtt, hogy 1-2 hét még.
10 éve
Törölt felhasználó
Közben hivatalos megerősítést nyert: Az FA Oxit és Gibbót is felmentette, így mindketten ott lehetnek holnap! :)
10 éve
Törölt felhasználó
Bellerinre kíváncsi lennék,ha beválik Jenk kaphatna egy egész életre szóló bérletet,tekintve,hogy mekkora fan és kiülhetne a lelátóra,mert a pályán eddig nem tudott bizonyítani...
10 éve
Törölt felhasználó
Az FA-t ismerve a végén Ox és Gibbs se fog játszani:D

Szólj hozzá