Az elmúlt hetekben, hónapokban a klubnak sikerült több meghatározó játékosával is megegyezésre jutnia az új szerződésüket illetően, így Aaron Ramsey, Santi Cazorla, Per Mertesacker és Tomas Rosicky is hosszabbított a csapattal.

A legfrissebb 'kiszemelt' nem más, mint Laurent Koscielny, a francia védő egy újabb zseniális szezont tudhat maga mögött, ami felett a vezetőség sem huny szemet, így a 29 éves játékos hamarosan új megállapodást írhat alá klubjával.

Koscielny legutóbb 2012 nyarán kapott új kontraktust az Arsenaltól, ezen megállapodás 2017-ig szól, de ha minden jól megy, úgy rövid időn beleül egy új, öt évre szóló szerződés alá kanyaríthatja nevét a francia.

Arsene Wenger már találkozott játékosának menedzserével, a hírek szerint a megbeszélések kifejezetten jól sikerültek, a tárgyalásokat nagyban segíti, hogy Koscielny szívesen maradna a londoni együttesnél.

Az Arsenal már csak azért is sürgeti a korábbi Lorient védő szerződésének meghosszabbítását, mert a PSG árgus szemekkel figyeli a gall helyzetét, s közel sem kizárható egy esetleges ajánlat tétel, amennyiben nem sikerül megállapodni a nyári átigazolási ablak előtt.

A Mirror újságírója, John Cross megjegyzi, Wenger továbbra is bízik Bacary Sagna és Lukasz Fabianski maradásában, de mindkét játékos esetében a távozás a valószínűsíthető. Előbbi a szerződésének feltételeivel elégedetlen, utóbbi a több játéklehetőség okán távozhat.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (18)

10 éve
Törölt felhasználó
Megy valaki Szolnok környékéről útwengerre?
10 éve
Ha vernénk a kiesőknek 19et és a cselzi megint felsülne...az jó lenne:D Nyerni kell de fölösleges kockáztatni. FA kupa a lényeg....annyian leszünk már itt Pesten, hogy ki lesz szurkolva az a győzelem de rendesen!
10 éve
Nasri0220: Szczesny - Jenkinson Mertesacker Vermaelen Monreal - Kallström Flamini - Gnabry (ha él még :p ) Rosicky Podolski - Sanogo. Sziszi had védjen csak, a kupa döntő úgyis Fabié lesz.
10 éve
Törölt felhasználó
Brighton - Derby
Wigan - QPR
Ki melyik csapatot látná szívesen a pl-ben a Leicester és Burnley mellett. Én a Derby-t.
10 éve
Törölt felhasználó
76 Sunderland 2 - 0 West Brom

esélyes hogy Sunderland már behúzza innen. Tehát a Norwich kiesett hiába nyernének ellenünk olyan rossza gól arányuk. Felesleges kockáztatni a sérülésekkel ellenük, küldjünk fel egy b csapatot.

Szólj hozzá