Az Arsenal, ha nem is túl könnyen, de minden bizonnyal hozza elvárásokat, és ott lesz a Bajnokok Ligájának legjobb 16 csapat között.

A halálcsoport erősségét mutatja, hogy hiába győztek öt mérkőzésből négyszer az ágyúsok, továbbjutásuk még mindig nem biztos, jóllehet ahhoz, hogy kiessenek ma három góllal kell kikapni a Napoli csapatától, ami jelen esetben irreálisnak mondható.

A londoniak számára fontos, hogy a csoport első helyén végezzenek, s ezáltal ne kerüljenek rögtön össze a sorozat nagy esélyeseivel, még ha az Arsenal idén nagyobb erőt is képvisel, mint az elmúlt években.

Az Arsenal egyik legbiztosabb pontja, Laurent Koscielny elmondása szerint, ma győzni mennek Nápolyba, s noha tudják, hogy nehéz dolguk lesz, az első helyet szeretnék megszerezni a csoportban.

Miután elveszítettük a Dortmund elleni hazai mérkőzésünket, nagyon fontos volt, hogy idegenben nyerni tudjunk. Tisztában voltunk vele, hogy nehéz dolgunk lesz, hisz az előző évben nemhiába szerepeltek a döntőben. De megcsináltuk.
Nehéz mérkőzés volt, de megmutattuk a karakterünket, különösen védekezésből nyújtottunk kimagaslót. Majd volt egy lehetőségünk, amit gólra váltottunk.
A mai mérkőzés a Dortmund ellenihez hasonló lesz. Jó csapatuk van, nagyon nehéz diadalmaskodni felettük.
A csoportunk első helyén szeretnénk végezni, ergo győzni megyünk Nápolyba.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

10 éve
hááá Özil egy gép...amikor fáradtnak látszik akkor se az...ne felejtsük már el hogy madridból jött.....és CR7el gyúrt vazze:D
10 éve
Rosicky játszatását nem értem, most Theo játékát inkább elnézegetném.....meg nem ártana visszarázódnia, ez a meccs pont tökéletes lenne számára. Sztem a papa nagyon ikszre akar játszani, a középpálya is védekezőbb szellemű mint szokott lenni.
10 éve
Törölt felhasználó
Lehet,hogy Özil akar játszani? Nem gondoljátok,hogy a papa már rég pihentette volna vagy pihentetné,de lehet Özil akar játszani,hogy felvegye mielőbb a ritmust vagí tudja a vér,nem biztos,hogy Wenger rakja be állandóan,hanem Özil kéri.Ebbe nem látunk bele szüval ....
10 éve
Arsenal:
Szczesny, Jenkinson, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Flamini, Arteta, Rosicky, Cazorla, Ozil, Giroud.
Subs: Fabianski, Vermaelen, Monreal, Wilshere, Ramsey, Walcott, Bendtner

Özil miért kezd minden meccsen? Ráadásul szinte az összeset végigjátssza. Walcott most már azért elkezdhetne játszani. Tavaly ő volt az egyik húzóemberünk, most sérült volt, felépül és nem játszik semmit... :blank:
10 éve
Most nézem, hogy a Napoli nemrég kikapott otthon a Parma-tól, hétvégén leikszeltek az Udinese-zel. Nyerni kell! De még egy döntetlennel is elsők lennénk. Egy kis rotálás nem ártana, tegnap Pellegrini is elég sok játékost pihentetett. Lehetőséget kaphatna végre Theo, Vermaelen, Rosicky vagy Monreal.

Szólj hozzá