Santi Cazorla figyelmeztette a csapattársait: senki sem kényelmesedhet el a meccslabdának ígérkező Marseille elleni összecsapás előtt.

Az Arsenal kedden egy győzelemmel bebiztosíthatja a helyét a legjobb 16 között a Bajnokok Ligája idei szezonjában. Ehhez azt a Marseille-t kell megverniük, amelyik eddig mind a négy meccset elbukta. 

Cazorla azonban úgy gondolja, hogy ebből semmilyen következtetést nem szabad leszűrni. A spanyolnak igaza lehet: két évvel ezelőtt az Arsenal ugyancsak hasonló körülmények között játszott a Marseille-lel, ahol csak egy 0-0-ás eredményt sikerült elérni az Emiratesben. Akkor 'pusztán' az első helyet bukta el a csapat, most azonban a továbbjutás is veszélyben lehet, ha nem hozza az Arsenal a kötelezőt.

"Az a fő probléma, hogy mindenki szerint könnyű dolgunk lesz. A Marseille-nek azonban nincs veszítenivalója, szóval ez megnehezítheti a helyzetünket." - mondta Cazorla.

"Nehéz meccsre számítunk. Ha nem koncentrálunk kellőképpen, és ha elcsúszunk, akkor az egész továbbjutásunk veszélybe kerülhet."

"Meg kell értenünk, hogy ez egy kulcsfontosságú mérkőzés lesz. Ha nyerünk, bebiztosítjuk a helyünket a februárban kezdődő egyenes kieséses szakaszra."

"Ha viszont nem jön össze, akkor egy pokoli összecsapásra kell majd számítanunk a Napoli ellen és győzelmi kényszerben leszünk."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (1)

10 éve
Törölt felhasználó
Az az érdekes ebben a csoportban :D, hogy eddig kb minden egyes mérkőzésünk előtt lenyilatkozták, hogy ez most egy kulcsfontosságú mérkőzés lesz, nem lehetett volna ezt egyből letudni egy nyilatkozattal :D ?

Szólj hozzá