Mikel Arteta úgy gondolja, hogy az Arsenal számára a Manchester United mindenképpen legyőzendő cél, amennyiben valóban a bajnoki címért akarnak küzdeni ebben a szezonban.

A spanyol játékos szerint a Vörös Ördögök továbbra is bajnokesélyes csapatnak számítanak annak ellenére, hogy 10 bajnokiból már 3-szor is vereséget szenvedtek. A United azonban egyre jobb formában van: az új menedzser, David Moyes kezd beilleszkedni, s a címvédő csapat immáron 8 meccs óta veretlen minden sorozatot egybevéve.

"Mivel megvan a kellő színvonal a keretükben úgy gondolom, hogy ott lesznek a bajnoki címért folyó küzdelemben." - idézte Artetát az Arsenal hivatalos weboldala.

"Ha megvizsgáljuk a keretüket láthatjuk, hogy minőségi és tapasztalt játékosaik vannak. Ha formába lendülnek biztosan ott lesznek a harcban. Személy szerint meglepődnék, ha nem így volna."

Arteta megosztott néhány gondolatot a United új edzőjéről, David Moyes-ról is, akinek az irányítása alatt több évet is eltöltött az Evertonban.

"David Moyes egy győztes egyén, s a United is egyre jobb formában van. Az elmúlt meccseiket simán hozták, s nehéz lesz a dolgunk vasárnap."

"Személy szerint nem lepett meg, hogy őt kérték meg Alex Ferguson pótlására. Már évek óta pedzegették, hogy David Moyes lesz a United edzője, szóval az ember számított rá. Idő kérdése volt az egész."

"Az biztos, hogy kőkemény rangadónk lesz vasárnap, de ehhez már hozzászoktunk az elmúlt meccseink miatt. Fizikailag mindenképpen a legjobb teljesítményünk kell, mert ellenük mindig nehéz játszani." - tette hozzá Arteta.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (0)

Szólj hozzá