Olivier Giroud-nak egyáltalán nem volt könnyű dolga a tavalyi szezonban, hisz a csapat és a Premier League gólkirályát, Robin Van Persie-t kellett pótolnia, aki a rivális Manchester United csapatához igazolt.

Noha nem indult könnyen a francia csatár Arsenalos pályafutása, de az idő elteltével egyre jobban belejött játékba, valamint a góllövésbe, ma pedig már az egyik legmeghatározóbb játékosa a londoniknak, az idei idényben már 8 gólnál tart minden sorozatot tekintve az egykori Montepiller játékos.

Arsene Wenger úgy gondolja, a 27 éves csatár a jelenlegi képességeit is túlszárnyalhatja, ami ebben legfőképp segíthet neki az eltökéltsége, az, hogy hatalmas szívvel küzd a csapatért, s saját maga kvalitásainak fejlesztésért.

Ez az, ami remek játékossá teszi őt. Volt, hogy néhány helyzetet kihagyott, de a szurkolók mindig támogatták őt, mert látták rajta küzdeni akarást. Tény, hogy most már egyre jobban belejön a góllövésbe.
Hogy mennyit fejlődött? Nem tudom pontosan, de annyi biztos, hogy fejlődött. Ez nyilvánvaló mindenki számára. Ha továbbra is úgy fog dolgozni, ahogy azt jelenleg is teszi, akkor még tovább fog fejlődni.


Az Arsenal a Crystal Palace fölött aratott hétvégi győzelmével továbbra is az első helyen áll a Premier League-ben, jóllehet nem oly könnyed módon nyertek az ágyúsok, ahogyan sokat várták.

A mérkőzés 65. percében a játékvezető kiállította Mikel Artetát, ezt követően bőven benne volt a mérkőzésben, hogy a hazaiak kiegyenlítenek, végül az észak-londoniak diadalmaskodni tudtak, Olivier Giroud hajrában szerzett góljával beállította a 0-2-es végeredményt. Arsene Wenger csapatát méltatta.

Fontos volt, hogy ne ejtsünk egyetlen hibát sem hátul, türelmesnek kellett maradnunk, mert a mérkőzés azon szakaszában benne volta hazai gól a mérkőzésben.
Jó látni, hogy remekül tudunk alkalmazkodni az ilyesfajta szituációkhoz is.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (2)

11 éve
Törölt felhasználó
Szasza86! Azért egy Mu,Liv vagy Dortmund ellen más a játékosok hozzáálása mint egy Palace ellen.
Holnap Giroud,Ramsey,Özil hármás mindenképpen pihenjen,a pályán pedig jó lenne látni Monreal,Jenks,VIVIANO hármast.
A cikkhez: Igen,egy vagy több nagyon gyenge meccs után is ugyanugy támogatják,holott Eboue-t 2008-ban a Wigan elleni rémgyenge meccs után ugy kifütyülték,hogy majd elsirta magát.
11 éve
azért az utolsó bekezdés......erős! sokkal simábbnak kellett volna lennie ennek a meccsnek...sokkal. NYertünk ez a lényeg, de a Liv, Dortm, Mu elleni meccsen nyílt lapokkal kell játszani és konkrét elképzelést játszani amit MI erőltetünk rá az ellenfélre. Holnap meg tisztes helytállás kell és jókedv.

Szólj hozzá