Tomas Rosicky új gondolja, Serge Gnabry a lehető legjobb helyen van ahhoz, hogy még jobb játékos váljon belőle az elkövetkezendő években.

A fiatal német szélsőtől ebben az évben remek teljesítményeket láthatott az Arsenal közönsége, legutóbb a Crystal Palace ellen, korábban pedig megszerezte élete első bajnokságbeli gólját a Swansea ellen. Hétfőn az Arsenal hivatalosan is bejelentette, hogy Gnabry új hosszú távú szerződést írt alá a klubbal.

Rosicky maga is elismerte Gnabry-t, s úgy gondolja, a lehető legjobb helyen játszik, hogy még jobbá váljon.

"Gnabry kitűnően cselez és jól teljesít az egy-az-egy elleni szituációkban is. Ez erős alap lehet a jövőre nézve, tekintve, hogy még mindig csak 18 éves, és már remekül teljesít." - mondta Rosicky.

"Azt gondolom, hogy Serge kitűnő helyen van, hiszen egy olyan menedzser vezeti a csapatot, aki nem egy fiatal játékosból nevelt ki klasszis egyéniségeket. Biztos vagyok abban, hogy belőle is nagyszerű játékost fog faragni. Annál jobb dolog nem is történhetett volna vele, hogy új szerződést ajánlott neki a klub."

"Gnabry egy nagy tehetség, és miután még csak 18 éves, még számos dolgot fog majd tanulni. A létező legjobb helyen van ehhez. Mindkét fél számára az volt a legjobb opció, hogy folytatják a közös munkát."

"A tehetség és a potenciál megvan benne, az Arsenal pedig remek környezetet jelent a fejlődéshez. Kíváncsian várom, hogyan fog teljesíteni az elkövetkezendő években."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (0)

Szólj hozzá