Hírek /

Arsenal 1-2 Borussia Dortmund

A mai nap egyik, ha nem a legnagyobb rangadója lesz az Arsenal-Dortmund összecsapás, amely mérkőzés az Emirates stadionban lesz megrendezve.

Mindkét csapatnak akad néhány sérültje, de a maródiaktól eltekintve is komoly kezdő tizenegyet tud pályára küldeni a két menedzser.

A londoni ágyúsok 6 ponttal a csoport első helyén állnak, s egy esetleges mai győzelemmel nagyon közel kerülhet a továbbjutó hely valamelyikéhez a Wenger-csapat.

Az Arsenal kezdőtizenegye: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Rosicky, Arteta, Wilshere, Ramsey, Ozil, Giroud

A kispad: Fabianski, Vermaelen, Monreal, Jenkinson, Cazorla, Gnabry, Bendtner

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (76)

6 éve
3 hónap csak szerintem. De Wenger azt nyilatkozta hogy 3-4 napig még megfigyelik. Ez valahogy sosem szokott jót jelenteni, de ne legyen igazam. Fel kell szívnunk magunkat, mert most jön számunkra a mérföldkő, mind PL -ben, mind BL -ben. Sajnos ma kijött az, hogy nincs megfelelő minőség a padon, hogy még mindig sok a sérült, és hogy gyakorlatilag nincs szélsőjátékunk. Cazorla jól szállt be a meccsbe. Sokkal másabb lett volna a meccs, ha ott csücsült volna a padon az Oxi, Walcott, Poldi hármasból valaki. Szóval remélem szállingóznak vissza a szélsők, és Wilshere is rendbe lesz. A télen pedig kell egy minőségi csatárt igazolni.
6 éve
Törölt felhasználó
micsooda ? 3 hónap ?????
6 éve
Törölt felhasználó
nagyon hiányzott Flamini, mit tesz egy VKP most megmutatkozott. A másik dolog a Dortmund 10km-rel tobbet futott és ez látszott, nembaj, be lehet itt még akárkit fogni!!! Hajrá Gunners!!!
6 éve
A legrosszabb, hogy hazai pályán kaptunk ki. Lesérült Wilshere (szerintem 3 hónap simán lehet..), és innentől kezdve nagyon nehéz lesz vendégbe mindkét meccsen. No meg, hogy nem-e omolnak össze a játékosok egy ilyen vereség után, mert férfiasan bevallom én nagyon csalódott vagyok. No de innen lesz szép továbbjutni.
6 éve
Törölt felhasználó
Majd idegenben mi fogunk nyerni, jobbak vagyunk, és talán 1-2 szélső is visszatér addigra

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek