A mai nap egyik, ha nem a legnagyobb rangadója lesz az Arsenal-Dortmund összecsapás, amely mérkőzés az Emirates stadionban lesz megrendezve.

Mindkét csapatnak akad néhány sérültje, de a maródiaktól eltekintve is komoly kezdő tizenegyet tud pályára küldeni a két menedzser.

A londoni ágyúsok 6 ponttal a csoport első helyén állnak, s egy esetleges mai győzelemmel nagyon közel kerülhet a továbbjutó hely valamelyikéhez a Wenger-csapat.

Az Arsenal kezdőtizenegye: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Rosicky, Arteta, Wilshere, Ramsey, Ozil, Giroud

A kispad: Fabianski, Vermaelen, Monreal, Jenkinson, Cazorla, Gnabry, Bendtner

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (76)

11 éve
3 hónap csak szerintem. De Wenger azt nyilatkozta hogy 3-4 napig még megfigyelik. Ez valahogy sosem szokott jót jelenteni, de ne legyen igazam. Fel kell szívnunk magunkat, mert most jön számunkra a mérföldkő, mind PL -ben, mind BL -ben. Sajnos ma kijött az, hogy nincs megfelelő minőség a padon, hogy még mindig sok a sérült, és hogy gyakorlatilag nincs szélsőjátékunk. Cazorla jól szállt be a meccsbe. Sokkal másabb lett volna a meccs, ha ott csücsült volna a padon az Oxi, Walcott, Poldi hármasból valaki. Szóval remélem szállingóznak vissza a szélsők, és Wilshere is rendbe lesz. A télen pedig kell egy minőségi csatárt igazolni.
11 éve
Törölt felhasználó
micsooda ? 3 hónap ?????
11 éve
Törölt felhasználó
nagyon hiányzott Flamini, mit tesz egy VKP most megmutatkozott. A másik dolog a Dortmund 10km-rel tobbet futott és ez látszott, nembaj, be lehet itt még akárkit fogni!!! Hajrá Gunners!!!
11 éve
A legrosszabb, hogy hazai pályán kaptunk ki. Lesérült Wilshere (szerintem 3 hónap simán lehet..), és innentől kezdve nagyon nehéz lesz vendégbe mindkét meccsen. No meg, hogy nem-e omolnak össze a játékosok egy ilyen vereség után, mert férfiasan bevallom én nagyon csalódott vagyok. No de innen lesz szép továbbjutni.
11 éve
Törölt felhasználó
Majd idegenben mi fogunk nyerni, jobbak vagyunk, és talán 1-2 szélső is visszatér addigra

Szólj hozzá