Arsene Wenger nincs könnyű helyzetben, ha minden középpályása egészséges állapotban van, hisz több, ezen poszton bevethető játékosa jelenleg kiváló formában szerepel.

A keddi Napoli elleni Bajnokok Ligája mérkőzés során Jack Wilshere maradt ki a kezdő tizenegyből, jóllehet Wenger elmondása szerint Wilshere-nek pihenőre volt szüksége, mivel az utóbbi időben az átlagosnál erősebb terhelésben volt része.

A 21 éves angol válogatott középpályás tisztában van csapata középpályás sorának minőségével, és tudja, hogy az elkövetkezendő időkben nem lesz egyszerű kivívni a kezdő tagságot, főleg ha a sérültek is visszatérnek, így hát készen áll megharcolni a helyéért a csapatban.

Az utóbbi időben rengeteg mérkőzést játszottam, úgyhogy nem volt probléma, hogy a padon kezdtem, örültem, hogy beállhattam és segíthettem a csapatnak a mérkőzés végén. A főnök döntése a formáción múlott. Noha jól éreztem magam, de ott volt Thomas, aki visszatért és szüksége volt a játékra.
Ez izgalmas. Santi is hamarosan visszatérhet, szóval kiváló csapatunk lesz.
Amennyiben mindenki egészséges marad, akkor nagy kihívói leszünk mind a négy kupa sorozatnak. Az elmúlt években nem igazán voltunk versenyben címekért, így természetesen most mindannyian izgatottak vagyunk, folytatnunk a jelenlegi munkát.


Wilshere végül elmondta, hogy nem fél a csapaton belüli, posztokért való kihívásoktól, sőt szerinte ez motiváló hatással van az egész csapatra.

Amikor betörtem a csapatba a helyzet hasonló volt, mint most. Ott volt Cesc, Diaby, Song, akik hatalmas játéktudást képviselnek. Ez a fajta versengés belőlem is, és a csapatból is a legjobbat hozza ki.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (19)

11 éve
Törölt felhasználó
Inkább a fiatalokat kéne beépíteni. Ha ez az Aneke tényleg akkora tehetség, akkor ő lehet a hosszú távú megoldás.
11 éve
Törölt felhasználó
Aron21! Az lehet, de azóta sok minden változott. Minőségben és létszámban is megvagyunk a középpályán, főleg ha egyszer még Diaby is hadra fogható lesz, nem hinném, hogy érkezne új ember erre a részlegre a közel jövőben.
11 éve
Törölt felhasználó
Akkor úgy mondom, hogy nyáron ez volt a terv szerintem.
11 éve
Törölt felhasználó
Aron21! A legnagyobb balgaság lenne elengedni egy jó formában lévő Flaminit - aki alapemberré nőtte ki magát az Arsenalban -, Wenger pedig nem a baklövéseiről híres.
11 éve
Törölt felhasználó
Song ezt már elbaszta. Szerintem jövő nyáron elengedjük Flaminit és rárepülünk a Bender gyerekre, most nem tudom, hogy melyik van kiszemelve.

Szólj hozzá