Az Arsenal támadó középpályása, Santi Cazorla csodálkozik Mesut Özil leigazolásán, lévén nem érti, hogy a Madrid miért engedte el a jelenkor egyik, ha nem a legjobb irányítóját.

A 28 éves középpályás természetesen már várja a közös játékot a némettel, aki szombat délután mutatkozhat be új csapatában, ahol a Sunderland lesz az ellenfél.

Nagyon boldog vagyok, hogy Özil hozzánk igazolt.

 

Egy bámulatos játékos, akitől sokat fogunk tanulni az évek során. Szerencsésnek vallhatjuk magunkat a leigazolásával.

 

Nem értem, hogy miért engedte el őt a Madrid, hisz egy különleges játékosról van szó.

 

Ennek okait csak ők tudhatják, őket kellene erről megkérdezni. De nyilván nem kapott annyi lehetőséget, amennyit megérdemelt volna, így szerencsére hozzánk igazolt.

 

Özil egy rendkívül fontos játékosa lesz a csapatunknak, remekül bele fog illeni a stílusunkba. Bízom benne, hogy segíthet a nagy csapatok ellni párharcokban.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

11 éve
Törölt felhasználó
Jól lesz ez a 2 hét alatt 6 meccs, főleg a CC, ott is az első keret játszik csak, ha lesz olyan, mert tarcsiból lényegében mindenki sérült, Zelalem és Crowley több hónapig.
11 éve
Édes Istenem...egyik oldalról jön, hogy Özil bulizott meg nőzött a másik oldal meg hitetlenkedik hogy itt van...tényleg itt van? Nem is tudom melyik a gázabb dolog.

Cazi se tudja hova igazolt.....több száz fasza világsztárt adtunk el és a franc se tudja miért.....furcsa ezt fordítva látni nyilván de nem hitetlenkedni kell hanem megtanulni összejátszani és gólt lőni......haladhatnánk picivel előrébb a 4. helynél idén....
11 éve
Törölt felhasználó
Rosicky megserult :-(
11 éve
Törölt felhasználó
Egyetértek Donz94..Én sem értem,hogy mi a rákos geciér foglalkozik mindenki azzal,hogy ott hagyta azt a csöves madridot.??
11 éve
Törölt felhasználó
Nem értem, mi az istenért kell azzal foglalkozni, hogy miért adták el. Örüljünk, hogy hozzánk igazolt egy világklasszis! Nekem ebből a nyilatkozatból az jön le, hogy Santi némileg félti a kezdőben a helyét. Ha így van, remélem ez csak még jobb teljesítményre sarkallja.

Szólj hozzá