A mai napon az Arsenal hazai pályán fogadja legnagyobb riválisát, a Tottenham Hotspur együttesét.

Az ágyúsoknak jó emlékei lehetnek az Emirates-ben megrendezett mérkőzésekről, hisz a legutóbbi két alkalommal egyaránt 5-2-es végeredmény született.

Az Arsenal sokoldalú francia védője, Bacary Sagna nagyon várja a mérkőzést, s noha tudja, hogy nem lesz könnyű dolga csapatának, természetesen győzni akarnak.

Sagna hozzátette, hogy Gareth Bale hiánya nem jelent semmi előnyt az Arsenal számára, hisz a Spurs további játékosai is ugyanúgy veszélyt jelenthetnek ma délután.

"Természetesen Bale rendkívül fontos játékosa volt a Tottenham-nak, de rajta kívül rendelkeznek még jó játékosokkal. A nagy részük válogatott labdarúgó, tisztában vagyunk azzal, hogy nem lesz könnyű dolgunk a mai napon. Megpróbáljuk a saját játékunkat érvényesíteni."

"Ahogy már mondtam, bárkit képesek vagyunk megverni. Tehetséges csapatunk van, fiatal, motivált játékosokkal."

"Ez egy rangadó, a szezon egyik legfontosabb mérkőzése. Tudjuk, mennyire fontos ez a szurkolóknak, a klubnak, de természetesen nekünk játékosoknak is rengeteget számít. A hangulat egyszerűen varászlatos ezeken az összecsapásokon, és még inkább az lesz, ha nyerünk vasárnap."

A 30 éves védő kitért a csapat legújabb igazolására, Mathieu Flamini-re is, szerinte honfitársa nagy lökést adhat a csapatnak, illetve már nagyon várja, hogy újra együtt játszhassanak.

"Mathieu egy nagy harcos. Volt szerencsém 6 évvel ezelőtt vele játszani, ismerem a képességeit. Nagyon motivált, várom, hogy együtt játszhassak vele."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (0)

Szólj hozzá