Korábbi hírek szerint az Arsenal nem adja fel Suarez megszerzését és egy újabb ajánlatot készül tenni a játékosért.

Hétfő esti hírek szerint Arséne Wenger elhatározta, hogy nem fogja tovább emelni az árat Luis Surezért, aki már hetek óta az Arsenal elsőszámú kiszemeltje.

Wenger pedig bízik benne, hogy Suarez ügynökei kicsikarhatják a váltást a Liverpoolnál, mivel az egész dolog lényege a 40 millió fontos záradék Suarez szerződésében.

Suarez ügynökei meg vannak győződve arról, hogy ez a 40 millió font egy kivásárlási záradék, mivel a csapat nem jutott be a Bajnokok Ligájába. A Liverpool pedig ragaszkodik ahhoz, hogy ekkor tárgyalhat más csapatokkal. Ez a vita könnyen a Premier League bizottsága elé kerülhet, ha továbbra sem lesz megegyezés.

Suarez ugyan szívesen jönne az Arsenalba, ám ehhez a játékosnak be kell adnia egy átigazolási kérelmet a csapat felé, hiszen egy elvágyódó játékost nehéz lesz megtartania a Liverpoolnak, elég ha például Van Persie esetét nézzük meg.

Az átigazolási saga tehát folytadódik, azonban könnyen megeshet, hogy az Arsenal végül lemarad Suarezről, így nehéz helyzetbe kerülve a csapat.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (39)

11 éve
Törölt felhasználó
sosimaster!
őszintén szólva nem tudom elképzelni Wengerről, hogy ül az irodájában, malmozik vagy Angry Birds-özik,miközben tart az átigazolási szezon. csupán arról van szó, hogy az Arsenalnál igyekeznek megakadályozni az információ szivárogtatást, érthető okokból. Ennek ékes bizonyítéka az olyan igazolások,mint Monrealé, akiről egy árva hír sem volt,aztán hirtelen bejelentették. Őt se 2 óra leforgása alatt igazoltuk le, sőt, mint később kiderült, már féléve figyeltünk és érdeklődtünk iránta, valamint nyáron tervbe volt véve a leigazolása, úgy hogy erről a sajtó és a szurkolók mint sem sejtettek...Ebből (is) kiindulva a magam részéről biztosra veszem, hogy dolgozik az átigazolásokon, és igyekszik megerősíteni a keretet. Persze elfogadom a te/ti véleményeteket is, de mivel egyikőnk sincs kapcsolatba se vele,se a csapattal, így nem tudhatjuk biztosra, hogy mi is folyik a háttérben, és h neked vagy nekem igazam van-e. Azt hogy hazudik? én nem emlékszem egyetlen, olyan kijelentésére se, ami hazugság, megtévesztés lett volna, legalábbis ha az ember mögé lát a nyilatkozatnak.
Azért, miután visszavonul, írhatna egy könyvet,amiben őszintén bevall mindent, hogy mi, hogy történt, kiket akart leigazolni,stb, biztos sok mindenre fény derülne :)
11 éve
Törölt felhasználó
szasza86! Szerintem Wengernél az ő korában a szex már nem tényező :D

Arsenaldenis! Wengerrel elsősorban a "transzfertökölés", a begyöpösödöttség, a hazudozás és korai stádiumban lévő szenilitás a probléma, nem az olcsó igazolások. Nem lenne rossz egy gazdaságosan igazoló, fiatalpárti edző, csak egy tettre kész, következetes, ravasz ember legyen.
11 éve
Törölt felhasználó
Új edző? nincs is mozdítható, minőségi edző a piacon megfizethető áron! Löw a válogatottal csodát tesz, jól építi be a fiatalokat, viszont klubszinten komolyabb csapata a Stuttgarton kívül nem volt, és a két munkakör igencsak eltérő egyes dolgokban, így semmi garanciát nem látok rá, hogy eredményes lenne. Bergkamp nem rakott még le semmit az asztalra edzőként,még csak most tanulgatja a szakmát, de Boer mellett nagyon jó helye van, és nem kizárt h jó edző lesz belőle, viszont óriási falat lenne egy Arsenal neki, főleg ha azonnal kupákat várnának tőle a szurkolók! A legjobb választásnak Stojkovicot tartanám, halkan hozzáteszem, 2013 december 31.-én jár le a szerződése, viszont felfogásban és filozófiában nem sokat változna a csapat, ami szerintem nem is gond,mert ettől Arsenal az Arsenal, igaz a wengerout-osok biztos hőbörögnének...
11 éve
sajna ennél a csapatnál Wenger az atyaúristen (ergo amíg nem térünk át más vallásra ez lesz gyerek).......remélem az asszony megvonja a szexet tőle ha nem igazol senkit akiért más csapat is fizetne:D mert egy 8 millás francival nem lesz kisegítve az Arsenal, csak létszámban. Végre olyat vegyünk már akit nem kell 20 percig guglizni az átlagfelhasználónak:D
11 éve
Csak egy kérdés. Ha Gazidis nem Wenger főnőke? Mert ha így van akkor, miért nem mozgólódik a váltáson. szerintem Lőw jó edző és jól írányítaná a csapatot.

Szólj hozzá