Nem várt fordulat történt Denis Suarez arsenalos átigazolási ügyében, írják a leghitelesebb angol és spanyol lapok kedden délután.

A 25 éves középpályás, aki korábban a Sevillánál már együtt dolgozhatott Unai Emery-vel, egész januárban az Arsenal célkeresztjében szerepelt, de sokáig úgy tűnt, hogy nem lesz semmi az átigazolásból, mivel az angol klub nem akart közelező vételi vállalást belefoglalni a Barcelonával kötött megállapodásba, amihez pedig a katalán csapat ragaszkodna.

Köztes megoldásként erre a Barcelona azt vetette fel, hogy Suarez írjon alá egy egyéves szerződéshosszabbítást a csapattal, egészen 2021-ig, hogy a játékos értéke ne csökkenjen számottevően az idény végére, és ne lépjen az utolsó évébe a 2019/20-as szezonra.

A mellőzött Suarez ezt sokáig elutasította, de most úgy tűnik, meggondolta magát a játékos, és hajlandó aláírni a hosszabbítást. Így a Barcelona álláspontja is puhulhat, és odaadhatja az Arsenalnak kötelező vételi záradék nélkül is a játékost a szezon végéig.

A megbízhatóbb források szerint pontosan ez fog történni: Suarez a szezon végéig csatlakozhat az Arsenalhoz két millió eurós kölcsönvételi díj ellenében.

Arról megoszlanak a hírek, hogy lesz-e bármilyen opciója az Arsenalnak a végleges megvételre. Bizonyos hírek szerint igen, az Arsenal kb. 20 millió euróért véglegesen leigazolhatja majd Suarezt a nyáron, más hírek szerint viszont az angol csapatnak majd újra tárgyalóasztalhoz kell majd ülnie a Barcelonával a végleges átigazolási díj ügyében.

Unai Emery a csapat keddi sajtótájékoztatóján elmondta, hogy legjobb esetben két átigazolást szeretne a csütörtöki átigazolási zárónapig: Suarez mellett az interes Ivan Perisicért, illetve a PSG-s Christopher Nkunkuért érdeklődik a csapat.

Az átigazolási híreket, pletykákat ebben a gyűjtőhírben foglaljuk össze

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (0)

Szólj hozzá