Jack Wilshere az Arsenal hivatalos weboldalának adott nyilatkozatában elárulta, hogy jól érzi magát a csapat ázsiai edzőtáborában, s számára mindennél fontosabb a megfelelő felkészülés a következő szezonra nézve.

Az angol játékos az elmúlt két nyári felkészülést súlyos sérülések miatt kényszerült kihagyni, ám most újra egészséges, s terhelhető a komoly edzésekkel is.

"Ezen az ázsiai túrán néha hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy valójában edzőtáborozunk. Senki sem szereti a felkészülés ezen szakaszát, főleg, ha ilyen melegben kell edzenünk, mint itt! De meg kell ezzel birkóznunk, fontos szezon előtt állunk, és kulcsfontosságú a megfelelő felkészülés." - mondta Wilshere.

"Ráadásul hamarosan jön a Bajnokok Ligája-selejtezőkörünk is, szóval tudjuk, mit kell tennünk. Nem könnyű ilyen meleg időjárásban edzeni, de ez van."

"Az előző két felkészülési időszakot sérülések miatt ki kellett hagynom, szóval az idei biztosan jót fog tenni."

"Jól érzem magam, nagyszerű érzés végre egyre több percet tölteni a pályán. Vietnám ellen 21 percet játszhattam, a következő lépés az lesz, hogy egy félidőt is pályán töltsek, s így tovább."

"Azért is érdekes a felkészülés, mert minél idősebb az ember, annál inkább keményen dolgozik az edzőtáborokban. Fiatalabb korban mindig hajlamosak vagyunk nyavalyogni a sok edzés miatt, ráadásul a korábbi sérüléseim miatt azt kell mondjam, hogy még kapóra fog jönni a napi két tréning." - zárta szavait az angol játékos.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

11 éve
Törölt felhasználó
Aki elsőként hozta le Illarramendi és Isco leigazolását, tehát a Real Madrid Geoffja szerint Bale lesz a célpontjuk, akit 80 millió euróért elengednének. Reméljük ez igaz.
Mellesleg az is egy verzió, hogy Higuain elutasítja a Naplolit, így Pereznek el kell fogadnia a mi árunkat.
11 éve
Meglátjuk. Jó volna, a Real inkább Ibrahimovicra menne rá.
11 éve
Off: A City hajlandó 22 millió fontot ajánlani Pepéért a Realnak és ez esetben a madridiak 40 milliával rámennének Suarezre. Gyorsan nyélbe kéne nekünk ütni ezt az üzletet, mert nagyon nagy pofára esés lesz még ebből.
11 éve
Törölt felhasználó
Ljungberg!: Kicsit már unalmas ez a szöveg nem gondolod?! "Jövőre 5-6-7-ikek leszünk" Minden ku.va évben ezt mondják egyesek! Még is BL helyre érünk! (Nem azt mondom hogy ez megfelel, csak nem kell mindjárt elásni a csapatot 5-6-7 helyekkel úgy hogy még csak el se kezdődött a szezon)
11 éve
Törölt felhasználó
Szerintem ki is esünk. :down:

"5-10 milliós játékosokat" a tarcsiból is fel lehet hozni, olyannal nem lennénk előrébb, éppen hogy most sikerült megszabadulni a nagyrészüktől, persze nekünk ez is csak ráfizetéssel ment. Nem létszám plusz kell, hanem kiemelkedő erősítés az meg 20+. Spursnél mindig mondják, hogy milyen király játékosokat vett, aztán egy évvel később megint vesz király játékosokat, és érdekes mód, az előző éviektől meg már megválik, mert már nem királyok.

Szólj hozzá