John Cross értesülései szerint Luis Suarez kész közölni a Liverpoollal, hogy az Arsenalhoz szeretne igazolni.

A Liverpool magabiztos Suarez megtartását illetően, de ha az urugayi valóban bejelenti távozási szándékát, akkor könnyen megvalósulhat az átigazolás.

Az ágyúsok egyre inkább bizakodóak a csatár kapcsán, s most egy új ajánlattal fognak kopogtatni a Liverpool ajtaján.

A londoniak elvileg készek megajánlani a 40 millió fontot a csatárért, amikor is a 'Poolnak már kötelező tájékoztatni a játékost az ajánlatról. Itt jön képbe Suarez, akinek szándéka mindent megváltoztathat.

Suarez már jelezte, hogy megtisztelő az Arsenal érdeklődése, s azt sem zárta ki, hogy a Premier Leaguen belül váltson csapatot.

Az Arsenalt az urugayi 6 meccses eltiltása sem zavarná, illetve a játékosok is szívesen fogadnák az egykori Ajax-csatárt, nem foglalkozva a múlt szezonban történő incidenseivel - véli John Cross.

Az Arsenal első számú célpontja Gonzalo Higuain volt, akivel már a megegyezés is megvolt, de a végső pillanatban Perez felemelte a játékos árát 30-ról 40 millió euróra.

Az ezelőtti hírek éppen arról szóltak, hogy Suarez lehet Higuain pótlása a Reálnál, akinek elsődleges célja a fővárosiakhoz való szerződés volt, de a Madrid már jelezte, 25 millió fontnál nem fognak többet ajánlani a játékosért.

Egyébként, ha a Madrid hajnalndó lenne leszállítani játékosa árát, akkor az Arsenal kész lenne újra tárgyalóasztalhoz ülni Perezékkel, de erre jelenleg vajmi kevés esély mutatkozik, így az észak-londoniak minden erejükkel Suarez megszerzésére koncentrálnak.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (41)

11 éve
Törölt felhasználó
OFF
Egy barcás csinálta ugyan a videót, de attól még Henry.
https://www.youtube.com/watch?v=K7hivSwTz4c
11 éve
Törölt felhasználó
Ticonderoga!
én úgy vagyok vele, hogy addig örüljünk,amíg Bale marad a csirkéknél! Az érte befolyó összegből 2-3 klasszist simán tudnának venni, vagy akár 4-5 jó nevű játékost, ami azt jelentené, hogy sikerült még előrébb lépniük. Inkább maradjon Bale!
11 éve
Athlon: Michu nem lenne hülyeség! :)

Ticonderoga: Szerintem kiegészítő embernek jött, nem Bale pótlására.
11 éve
Törölt felhasználó
Nos, a Spurs új játékost igazolt, Nacer Chadli személyében. 7 millióért érkezett a Twentéből. A poén az, h Bale posztján játszik. Remélem ez azt jelenti, h a walesi megy a Realba.
11 éve
Én még Michut és Loic Remyt is megfontolnám, mindkettejük 10 millióért már elhozható lenne, van valamennyi tapasztalatuk a PL-ben is. Rotációra bőven jók lennének.

Szólj hozzá