Luis Suarez Arsene Wenger első számú célpontja, amit John Cross is megerősített. A Mirror újságírója úgy tudja, az Arsenal akár kifizetheti az Urugay-i kivásárlási árát, ami 40 millió font.

Az ágyúsoknak már volt egy ajánlata Suarezért, ami 30 plusz 5 millió fontot tartalmazott, de ezt a Mersey-partyak rögtön visszautasították.

Ennek ellenére a londoninak nem tettek le a balhés támadó megszerzéséről, és még a héten szeretnének előrelépést elérni a csatárt illetően.

A másik érdeklődő a Real Madrid csapata, akik viszont egyelőre nem hajlandóak többet fizetni 25 millió fontnál. A helyzet változhat, ha Higuaint eladják a Napolinak, de megegyezésről még nincs szó.

Bizakodásra adhat okot az Arsenalnak, hogy Suarez nem zárkózik el attól, hogy a Premier Leaguen belül váltson csapatot, s már jelezte, megtisztelő az ágyúsok érdeklődése.

Jelen pillanatban úgy tűnik, az Arsenalnak valós esélye van Suarez szerződtetésére, noha a helyzet gyorsan változhat. Wenger első számú célpontja tehát az Urugayi, de figyelemmel kíséri Rooney és Higuain helyzetét is. Előbbi iránt a Chelsea, utóbbi iránt pedig a Napoli érdeklődik komolyan.

A tegnapi Vietnam felett aratott győzelem után Wengert Rooney-ról, és a lehetséges igazolásokról kérdezték, a francia azonban szokásához híven semmi konkrétumot nem árult el. Viszont cselesen válaszolt a Rooneyval kapcsolatos kérdésekre.

Ahogy ez megtörtént velünk van Persie esetében, ( Az MU-hoz való igazolása) úgy megtörténhet velük is. De Rooneynak még két éves szerződése van a klubjával, tehát a United kezében a döntés.



Dolgozunk az átigazolásokon, de jelenleg nagy verseny folyik a játékosokért Európában. Rengeteg pénz mozog a piacon, játékos viszont nincs sok.



Nem kifejezetten egy játékos után érdeklődünk. Egyébiránt nincs problémánk Rooney bérével, de nehéz ezzel kapcsolatban bármit is mondani. Minden olyan csatárt csodálok, aki klasszis képességekkel van megáldva.



Jelenleg nem állunk közel senkihez, de jól dolgozunk a piacon.





Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (39)

11 éve
Ha már védő, szerintem Sakho jó igazolás lenne, 22 éves, rutinos és anno a PSG csékája volt.
11 éve
Törölt felhasználó
Szerintem egyik sincs közel a realitáshoz, talán Suarez jön, ha valahogy 30 max 35 millió körül ki tudnak valamit alkudni, de erre nem látok sok esélyt, de hogy Kondogbiaért nem fog kiadni 20 milliót Wenger az 100%.
És nem is a 29 éves Williamsre gondoltam, mint CB igazolás, akiről már amúgy is lekéstünk, 21-22 éves is lehet már rutinos.
11 éve
Törölt felhasználó
James, nem fog jönni védő arra a két hónapra. Amikor felépül Vermaelen akkor Williams lenne az új Squillacink, aki a 60 ezres fizetésével nem játszik semmit. Kondogbia tud cb-t is játszani a dm mellett, vele meg lesz oldva. Kondogbia és Suarez a realitás.
11 éve
Törölt felhasználó
ericsson ezt a Aneke CB felejtsd már el, kb azért játszott ott, amiért Olsson RB-t.
Verma jó ha a szezonba játszik talán, az idén nem igen. Sagna már nagyon sérülékeny, maradék 2 bármikor megsérülhet, akár hetekre is, akkor kb a dobogóról már le is mondhatunk. Biztosra akarunk menni, inkább rutinos CB kéne, mint csatár. Ott van Podolski, Walcott, sírnak hogy középütt akarnak játszani, bár láthattuk, hogy olyan munkamorállal mennyit is értek ott, de mivel beadni kb 2-3 ember tud, ha nagyon jó napja van, így tök mindegy, hogy Giroud tornyosul elől, vagy akár Cazorla, gólt ő is tud szerezni.
11 éve
Törölt felhasználó
A pénzügyi Fair Play egy baromság,Olaszországban sztem minden csapatnál zsebből kapják a gázsijuk felét a játékosok.Másfelől viszont engem nem igazán érdekel,hadd költekezzenek az olajmilliárdosok,ők legalább befektetnek a labdarúgásba nem úgy mint egyes spúr seggfejek,akik csak a pénzt veszik ki.Egyébként meg számtalan bizonyíték van arra,hogy a költekezés nem megoldás,csak a tudatos csapatépítés vezet eredményre(német csapatok pl).Most az,hogy a City áron felül megvette Negredot egy kiemelkedő év után,vagy hogy Joveticet megszerezték,akit még az Arsenalnál is sokan zsákbamacskának vélnek,hát istenem tavaly is a United bajnoki címéhez elég volt 1 igazolás.Idén hasonló lehetne a helyzet velünk is Suarezzel.

Szólj hozzá