Giroud csereként állt be. Beállása után pár perccel Sagna két gólpasszt adott neki. Amivel hozzájárultak az Arsenal 7-0 -ás győzelméhez az Indonéziai Álom Csapat ellen.

A francia csatárnak valószínűleg fel kell vennie a versenyt társaival a kezdőbe kerülésért, a második szezonjában. Wenger szerint extra hőfokon fog játszani. 

Az Arsenal mesterének volt pár buzdító szava Giroudhoz:

Nagyon szeretem Oliviert.  17 gólt lőtt az első évében Angliában, alkalmazkodnia kellett, és biztos vagyok benne, hogy válaszolni fog

Csapatunk egy gólt  szerzett az első félidőben a Gelora Bung Karno Stadiumban. Theo Walcott kezdte a gólgyártást. Viszont a henger a második félidőben kezdődött,  hiszen 6 gólt szerzett ez idő alatt a csapat, Chuba Akpom, Kris Olsson, Lukas Podolski, Thomas Eisfeld és Giroud is betalált a hálóba.

Ez egy nagyon pozitív este volt a számunkra

- mondta Wenger

Mindenki nagyon jó volt. Lüktetően játszottunk, jó labdaátadásokkal és jó technikai tudással. Le is tudtunk tesztelni néhány fiatal játékosunkat ma este.
Állhatatosak voltunk a meccsen, és el is nyertük jutalmunkat, hét gólt szereztünk. Nagyon jó teljesítményt nyújtottak játékosaink.
Ugyan csak 1-0 volt az első félidőben, de egy nagy győzelem lett az utolsó 20 percnek köszönhetően, amikor néhány játékost becseréltünk, és az ellenfelünk is elfáradt
A különbség a fizika erő volt, és bár még mindig sok munka vár ránk mielőtt készen állunk az új szezonra, ez egy jó kezdet.

Az Arsenal Vietnám felé veszi az irányt, ahol szembe kell néznie a vietnámi válogatottal.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

11 éve
Törölt felhasználó
A Sky a következő 3 évben 3 milliárdot fog önteni a PL-be, aminek a bevételrészéből lehet vásárolni és a Financial Fair Play mellett elfér ez a bevételforrás és elszámolható bevételnek.

Eközben Jovetic 27 millióért közel a Cityhez.
11 éve
Majd ha a Napoli és a City ellen is egy fog játszani Giroud akkor mondhatjuk, hogy "remek" játékos, hozzá képest gyerekek ellen nem volt nehéz dolga a franciának.
11 éve
Nyugi srácok! Wenger tudja jól, hogy egy csatárral. Na jó kettővel, mert ott van Sanogo, de ő max csak kupa meccseken. Szóval tudja jl, hogy bármilyen kirobbanthatatlan formába lesz Giroud(amire szerintem van esély.), akkor is kell mellé még egy igazán jó csatár, mert ha lesérülne, akkor maradna Sanogo, ami azért nem egy biztos dolog. Csatár biztos, hogy érkezik valaki. Én jobban aggódok amiatt, hogy nem fogunk venni egy igazi KVK -t jó testfelépítéssel, kiváló munkabírással. Na meg egy védő is kelleni fog, mert most hogy Verma sérült, és hát Miquel szerintem nem fog itt nálunk maradandót alkotni..
11 éve
Törölt felhasználó
Nekem tetszett a meccs, sokkal jobban ment, mint tavaly ugyan ebben az időpontban. Giroud meg nagyon jól játszott, a mezőnymunkája megint jó volt, sokszor volt játékban, és szerintem tök mindegy milyen védők ellen van, mert tavaly sem azzal volt a nagyobb gond, hogy helyzetbe kerüljön, inkább a kihasználása.
A fiatalok közül nekem Gnabry-Akpom játéka tetszett, és Zelalem valami hihetetlen volt. Nagyon nagy labdákat adott, szerintem 2-3 év és beérhet, persze ha nem pocsékoljuk el, azért erősödnie még kell a PL-hez, mert a középpályán még fizikálisan gyengének tűnt az alakjából ítélve. Aneke-t sajnáltam, hogy csak középső védőként kapott szerepet, de ott nem volt túl bíztató a teljesítménye, azért remélem, hogy a saját posztján is játszhat majd a következő 3 meccs valamelyikén. Miquel remélem távozik minnél hamarabb, sosem értettem, hogy még mit keres itt. Lassú és a helyezkedésével sem segít ezen.
11 éve
Törölt felhasználó
Mindenképpen kell egy csatár Giroud elé/ mellé és ezt a főnök is biztos tudja. Az is már előrelépés lenne a jelenlegi helyzethez képest, hogy ha akár csak egy Giroud szintű csatár érkezne (persze akkor elfogadható áron), mert akkor lehetne azt játszatni,aki éppen formában van. Persze az igazi előrelépéshez klasszis kell, kérdés, hogy meddig megy el Wenger az összeg kapcsán.

Szólj hozzá