Az Arsenal a vasárnap folyamán az első felkészülési mérkőzésén lépett pályára, ahol magabiztos győzelmet aratott.

John Cross megbízható újságíró azonban új információt adott az Arsenal célpontjaival kapcsolatban. Cross szerint az Arsenal első számú célpontja nem Higuain, hanem Suarez.

A Liverpool támadójának a jövője kérdéses, ugyanis már ő maga is kifejezte távozási szándékát egy nagyobb csapathoz.

Wenger pár napja ragaszkodását fejezte ki az iránt, hogy nagy neveket akar igazolni. A kívánság lista élén két játékos áll. Az első nem más mint Gonzalo Higuain akiért elakadtak a tárgyalások. Az Arsenal nem hajlandó többet fizetni mint 22 millió font, ugyanis Perez a Real Madrid elnöke felemelte az árát.

John Cross szerint Wenger kezd letenni Higuain megszerzéséről, így Suarez felé terelődik a hangsúly.  Továbbá Cross szerint az Arsenal biztos igazolni fog egy nagy játékost a nyáron, aki könnyen Suarez lehet.

Korábban voltak hírek arról, hogy az Arsenal egy 30 millió fontos ajánlatot nyújtott be a támadóért, amit elutasíott a Liverpool. Információk szerint az új ajánlatunk 35 millió font lesz.

 

Suarez leigazolásában egy apró bökkenő van, mégpedig a 40 millió fontos kivásárlási ára. Ugyanis ha az Arsenal kifizeti ezt az árat, akkor az átigazolási költségvetése háromnegyedét el is költötte. Kérdés, hogy Wenger beadja e a derekát és megadja-e a kért 40 milliót esetleg meg tudnak egyezni egy olcsóbb összegben.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (31)

11 éve
Törölt felhasználó
safika! Az előző kommentedhez. Igazad van, de azt is kalkuláld be, hogy bár mi lehetünk türelmesek, azonban a poolnak is kell pótolnia adott esetben Suárezt. Szóval annyira azért nem kéne megnyugodni.
11 éve
Törölt felhasználó
Tudja jól Fabregas mennyire szeretik az Arsenalosok. Szerencsétlen twitterjét tönkreteszik az Arsenal szurkolók, minden kiírása alatt tele van "come home Cesc" írással.

batti, ahhoz képest hogy Perez már 40 millió eurót akar érte, nem túloztuk el :D
11 éve
Törölt felhasználó
tuti nem megy a muba cesc mert ha eladja a barca akkor fele pénz az arsenálhoz kerül eladják 40millioért a munak akkor 20 a miénk és a szerződésbe van egy 30millios arsenalos visszavásárlási opció szal a barca ezen bukna 10milliot ha a muba adnák el
11 éve
Törölt felhasználó
Fabregas az egyetlen, akiről nem tudom elképzelni, hogy egy másik csapathoz igazoljon a Barcából való távozása után. De sajnos a pénz nagy úr...
11 éve
Törölt felhasználó
Fabregas sztem marad a Barcában,egyébként eléggé meglepne ha kifizetnénk 40M egy játékosért,de már a 30M is meglepett volna...remélem jön Suarez...

Szólj hozzá