Ma délután hivatalosan is bemutatásra került az Arsenal idegenbeli meze, amit a csapata az elkövetkezendő szezonban használ majd.

A csapat - az előzetes kiszivárgott képeknek megfelelően - a citromsárga-sötétkék színkombinációt választotta, ezzel is tisztelegvén a Veretlenek által felállított rekordra, amely pontosan tíz évvel ezelőtt indult útjára, s meg sem állt 49 veretlen meccsig.

Az Arsenal a bejelentést illetően szakított az eddigi hagyományokkal, s ez esetben nem az interneten, hanem az Emirates stadion előtt leplezte le az új mezt a brit mag, azaz Jenkinson, Oxlade-Chamberlain, Wilshere, Walcott, Ramsey és Gibbs vezényletével.

Külön érdekesség, hogy az Emiratest is a fent említett brit játékosok arcképei díszítik az új mezben egészen augusztusig, amikor már a mez is boltokba kerül.

Várhatóan ez lesz az utolsó mez, amit a Nike készített az Arsenalnak, nem hivatalos források szerint a 2014/15-ös szezontól kezdődően a Puma gyártja majd az angol csapat sportszereit az Arsenal számára sokkal kedvezőbb anyagi feltételek mellett.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (38)

11 éve
Törölt felhasználó
Jah, biztos lépni fog időben csak ne vmi Gervinho v Chamakh tűnjön fel a színen... Bár remélem azok az idők már elmúltak amikor ilyen igazolásokra voltunk rászorulva. :roll:
11 éve
Törölt felhasználó
Athlon! Én sosem baszogattam Kroenke-t, mert legalább annyira látunk bele az ő ügyeibe, mint abba, hogy Wenger hogyan issza a reggeli kávéját. A szurkolóknak a legkönnyebb bűnbakot találni - ez persze természetes emberi reakció. De inkább abba a csoportba tartozom, hogy kussolok, és próbálom megérteni azt, hogy valójában miért is van abban a helyzetben az Arsenal, amiben 8 éve van. Ha ez megvan, akkor meg várom az időt, amikor ennek az időszaknak vége lesz.
11 éve
Törölt felhasználó
Athlon! Ismételten megjegyzem, hogy nem az iromány hitelességével van bajom (mert könnyen előfordulhat, hogy helyenként helytálló), hanem azzal, hogy minden nap hatásvadász senkik tűnnek fel azzal a célzattal, hogy ők majd aztán megmondják a tutit mindenről, ami a klubon belül folyik, és ezt nem azért mondom, hogy a menedzserünket védjem, mert mindegyik vele kapcsolatos álláspontot tiszteletben tartok.
A többit megtárgyaltuk Twitteren és az oldalon, azokhoz nincs különösebb hozzáfűznivalóm.
11 éve
Törölt felhasználó
A szurkolók egy része már így is úgy gondolja, hogy túl sok van Wenger számláján(az elmúlt 8-10 év), ez a 'nyilatkozat' csak olaj volt a tűzre, és egy lehetőség a 'hangoskodóknak', hogy előbújjanak, és "Wenger Out"-oljanak! Én csak legyintek ezekre a vádakra, szerintem a többségnek is így kellene tenni.


Athlon! Wenger a klub, és a csapat érdekeit tartotta mindig szem előtt, Ő is a legjobbakkal akar dolgozni, efelől semmi kétségem, és bízom annyira az öregben, hogy tudom, ha kell, időben fog lépni az erősítések érdekében. Ezek szerint Ő úgy gondolja, hogy még nem jött el az idő.
11 éve
Én ezt értem, fecc! De amíg konkrétan nem realizálódik semmi, addig minden spekuláció. Az is spekuláció, amit a twitteres gyerek írt, és az is, amit a Daily Mirror újságírója. Hajlamosak vagyunk mindent Kroenkére kenni, de azért Wenger sem tiszta ebben az igazolósdi játékban.

Szólj hozzá