Nem okozott különösebb meglepetést az Arsenal idegenbeli mezének bemutatása, ugyanis az ArsenalInsider blog segítségével már hónapokkal korábban megbizonyosdhattunk arról, hogy a csapat 125. évfordulójára kiadott idegenbeli mez picit újszerű, a sötétkék/világoskék színek keveréke lesz.

A mez alkotóit az Arsenal 1997-ben használtt idegenbeli póló ihlette meg, akkor használt a csapat legutóbb hasonló színeket. A mez hátulja, és a hozzá tartozó rövidnadrág színe egyaránt egyszínű sötétkék.

Az új szerelésen is megtalálható az Arsenal mottója (Victoria Concordia Crescit), és természetesen ez a mez is a Nike-Dri-Fit technológiájával készült,amelynek köszönhetően a trikó súlya 13%-kal csökkent az előzőkhöz képest. Az idei szezontól kezdve a gyártó már a rövidnadrágokat is újrahasznosított poliészterből készíti, minden egyes komplett szerelés 13 műanyag palackból készült el.

Az új mez mától előrendelhető az Arsenal hivatalos online boltjában, s akik így tesznek, egy különleges díszdobozt, valamint egy táskát is kapnak ajándékba a csapattól.

Ezen a linken még több képet találhattok az új mezről:

" http://www.arsenal.com/news/news-archive/new-2011/12-away-kit-picture-gallery "

Két háttérkép:

" http://www.arsenal.com/news/news-archive/new-2011/2012-away-kit-exclusive-wallpapers "

Oldalunk videótárában pedig megtaláljátok a mez promó videóját.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (48)

13 éve
Törölt felhasználó
Mi ez a cselszíííííííííí színű.... valami. :coolgrin:
13 éve
Törölt felhasználó
Nasri ott díszeleg a mezben...
13 éve
Törölt felhasználó
Nekem tetszik. Ennyi. 🧀
13 éve
Törölt felhasználó
Ericco11 és akkor még adjuk hozzá a "márkát" (Arsenal) az +14ezer, és az meg pont 17, amennyibe nagyjából kerülni fog. :)
13 éve
Törölt felhasználó
13 palack = kb 500ft + haszon a cégnek (legyen 2000 ft) olyan 3000 ft-ból kiis jönne egy :) :) :) :) :D :D :D :D :D :D

Szólj hozzá