Az Ágyúsok bemutatják az új hazai szerelésüket, ami előrendelhető 2011. május 2.-tól hétfőtől. Az új hazai mezen egy babérkoszorús címer látható, ami a klub 125 éves megalapítása előtt tiszteleg, és ami tükrözi az Arsenal Football Club szellemét, és történelmét.

A klubot 1886-ban alapították Woolwich-ban és a The Royal Arsenal néven ismerte meg a világ. Az ünnepi tervezés alapján 15 babérlevél veszi körül a címer baloldalát, ami tükrözi, azt a 15 férfit, akik 6 pennyből alapították meg a klubot. A babérlevél az erőt képviseli. A 15 tölgyfalevél a címer jobboldalán az alapítók törzshelyét tükrözi, a helyi Royal Oak kocsmát. A címer alatt elhelyezkedő részt az első mottó tölti ki: „Forward” („Előre”). A babér- és a tölgykoszorú alatt pedig az alapítás éve: 1886, és az évforduló időpontja: 2011 található.

A klasszikus dizájn jellemzi az új mezt, ami az 1970-es szerelést idézi újra, ami büszkélkedhet egy tiszta, kifinomult megjelenéssel. A mez vörös, fehér ujj résszel, amin egy piros csík fut át. A nadrág fehér, egy piros csíkkal az oldalán. A mez hátoldalon a nyaki rész alatt az áll: Arsenal, míg a belső részen az Arsenal latin mottója áll: Victoria Concordia Crescit, (Győzelem a harmónián keresztül), amely korábban szerepelt a címerben is 1949 és 2002 között.

Az új hazai mez a Nike úttörő újrahasznosított poliészterből készült - amely először foglalja magába mind a pólót és nadrágot is. Mindegyik teljes készlet legfeljebb tizenhárom újrahasznosított műanyag palackból készült. A továbbfejlesztett Nike Dri-Fit anyagból készült, ami jelenleg 13%-kal könnyebb, mint az előző szett, és segít a gyors nedvesség elpárolgásban, ami az anyag felületére vezeti a nedvességet, ezzel szárazon tartva a játékost.

A szerelés előrendelhető május 2.-tól, hétfőtől, az üzletekben pedig 2011. június 9.-től kapható. Bárki, aki előrendel az Arsenal.com-ról kap egy ingyenes Arsenal 125 évfordulós strand törölközőt, amíg a készlet tart. Azok, akik előrendelnek, valamelyik Arsenal üzletből (The Armoury, All Arsenal vagy az Arsenal Finsbury Park) kapnak egy ingyenes limitált Arsenal ágyhuzatot, amíg a készlet tart.

 

 

a mezről készült képek itt megtekinthetőek:

http://www.arsenal.com/news/news-archive/125th-anniversary-kit-picture-gallery>http://www.arsenal.com/news/news-archive/125th-anniversary-kit-picture-gallery

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (13)

13 éve
Törölt felhasználó
A kék az igen fos! 🧀
13 éve
Törölt felhasználó
az a kek nekem se teccene , olyan mint egy edzomez, nem mint egy normalis idegenbeli PL mez.
13 éve
Törölt felhasználó
Nem rossz, de a tervező lehetett volna kicsit kreatívabb. A kapusoké viszont tetszik. A vendég szerkó (már ha olyan lesz) is csak átlagos. Bár ha megnézzük a nagyobb csapatok eddigi (neon sárga, rózsaszín stb.) cuccait, azt kell mondjam, hogy szép!
13 éve
Törölt felhasználó
viszont amit dome linkelt az sztem ronda
13 éve
Törölt felhasználó
sztem ez a csapat jövőre megnyeri a PL-t,de azért ,hogy ez biztosabb legyen vennék egy tehetséges,jó védőt squillacci helyére illetve egy minőségi csatár 20-30 millio körüli árral,illetve Denilson helyére vennék egy kp-t Wenger tuti találna vki jot a helyére,és eladnám Vela-t,Bendtner-t,Denilson-t ez kb.-10 milla,ami semmiség...és akkor lenne ez a csapat:
Szczesny-Sagna-DJ/Koszi-Vermaelen-Clichy-Song-Wilshere-Fabregas-Walcott-RvP-Nasri

Subs:Arshavin,minőségi csatár,aki beállna RvP elé formácio váltásban,Chamakh,Diaby,Koszi/DJ,de sztem inkább DJ legyen kezdő ,bár ha sérulés van,meg rotálásnál igyis sok játéklehetoséget kaphatna Koszi,Eboué,Gibbs,Fabianski,Ramsey (sztem sok cserét irtam,de vszeg lesz sérültünk szal,akkor az kiesik...bár nagyon orulnék ha nem lenne....)
Go Gunners,jövőre tleg lesz TRÓFEA!

a mezhez pedig: sztem semmi extra,de szép mez,tetszik,és szerintem méltó lesz az első trófeánk megnyeréséhez :),sztem a kapus mezzel nincs semmi baj,nekem egész bejön...

Szólj hozzá