Arséne Wenger szerint az Arsenalnak nem fog gondot okozni az, hogy idegenben kell lejátszania az utolsó, Newcastle elleni bajnokiját, amelynek még mindig fontos tétje lesz a Bajnokok Ligája-indulást érő helyekért folyó versenyben.

Wenger egyúttal elmondta: drámai meccsre számít még akkor is, ha a Newcastle már bebiztosította a bennmaradását, s nem kell az életéért játszania.

"Összességében nem tudom, hogy előnyt jelent-e idegenben játszanunk. Már hosszú ideje tudjuk, hogy csak a győzelem az elfogadható eredmény. Jelenleg sok minden nyitott, minden az eredménytől függ. Akár még a harmadik hely sincs teljesen kizárva, ha megnyerjük a vasárnapi meccset." - mondta Wenger.

"Az idegek harca várható a Newcastle ellen is, de már tapasztaltak vagyunk ezügyben, már nagyon régóta különleges nyomás alatt játszunk, és eddig még minden problémára megtaláltuk a megoldást, amivel szembe kellett néznünk."

"Ez már-már természetesnek tűnik, de a játékosok nagyon törődnek ezzel a dologgal, sokat foglalkoznak ezzel, a keretben pedig különleges csapatszellem uralkodik, emiatt is vagyunk ilyen jó sorozatban."

"70 pontunk van jelen pillanatban, 73 a cél. Ugyanezzel a vággyal és elánnal kell pályára lépnünk vasárnap, mint amilyenben kedden játszottunk és akkor szerintem meg fogjuk tudni csinálni." - zárta szavait Wenger.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (4)

11 éve
Törölt felhasználó
off: Wilshere a könnyeivel küszködik? (: True Gunner!

http://www4.pictures.zimbio.com/gi/Arsenal+v+Wigan+Athletic+NbGZ75Dge05x.jpg
11 éve
Törölt felhasználó
ON THIS DAY In 2004, Arsenal's 'Invincibles' completed an entire Barclays Premier League season undefeated by beating Leicester 2-1.

The Gunners 2003/04 record: Played 38, Won 26, Drew 12, Lost 0, Scored 73, Conceded 26, Goal Difference 47, Points 90.
11 éve
Törölt felhasználó
Természetesen bennem van a drukk a vasárnapi meccs miatt, de a csapat akkora sorozatot produkál már hónapok óta, hogy kétségem sincs afelől, hogy ezt is behúzzuk, ahogy tettük a többi fontos, és nehéz meccsel.
11 éve
Törölt felhasználó

Szólj hozzá