Santi Cazorla úgy gondolja, hogy a szezon első felében mutatott egyenletlen teljesítmény okozta azt, hogy az Arsenal ebben az idényben is nyeretlen maradt.

Bár a csapat a februári, Tottenham ellen elszenvedett vereség óta veretlen, az Arsenal közel sem nyújtott mindig ilyen kiegyensúlyozott szereplést. Az idény első felében ugyanis Cazorláék több kisebb csapat ellen is buktak, ami miatt újabb nyeretlen évet tudhatnak a hátuk mögött a játékosok.

"Ebben a szezonban az a tanulsága a dolgoknak, hogy nem voltunk elég következetesek a szezon első felében, s ez az, amiért nem harcolhatunk az előkelőbb helyekért a tabellán." - mondta Cazorla.

"Most viszont pont egyenletesen teljesítünk, hozzuk a három pontokat, küzdünk a meccsek végéig  - pontosan ez hiányzott korábban."

"Még az egyenetlen forma csak az idény első felére volt igaz, akkor is olyan hátrányt szedtünk össze, ami már ledolgozhatatlan lett mostanra."

Ennek ellenére a léc igen magasan van Cazorlánál a kitűzött célok tekintetében.

"A cél csak a trófea lehet. Sajnos ez már nyolc éve nem sikerül az Arsenalnak, ami igen hosszú idő egy ilyen nagy klub történetében."

"A következő idényben máshogy kell alakulnia. Harcolnunk kell a bajnokságért és minden olyan sorozatban, ahol elindulunk. Nagyszerű csapat vagyunk és biztos vagyok abban, hogy mindez össze is fog jönni."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (3)

11 éve
Törölt felhasználó
Reménykedni csak lehet! :)
11 éve
Törölt felhasználó
Jaj, Donz hányszor olvastam ezt már... és mindig elmennek a legfontosabb emberek. :p
11 éve
Törölt felhasználó
Ha nyáron egyben marad ez a csapat, és érkezik néhány minőségi játékos, akkor lehet esélyünk.

Szólj hozzá