Arséne Wenger az Everton elleni bajnoki meccs előtti interjújában elárulta: mindegyik kapusa a bizalmát élvezi a keret kijelölésekor.

Miután a francia menedzser ismerette, hogy Lukasz Fabianski játéka bordasérülés miatt kétségbe került, az elmúlt meccseken már a kispadról is hiányzó Wojciech Szczesny-nek jó esélye van arra, hogy visszatérjen a kezdőcsapatba.

Wenger ugyanakkor elmondta, hogy mind a két lengyel kapusában és Vito Mannonében is egyaránt hisz.

"Mindegyikőjükben nagy bízom függetlenül attól, hogy ki kezd a meccsen. A múltban már megmutattam, hogy hiszek bennük függetlenül attól, hogy ki játszik éppen, és meg fogják mutatni a képességeiket."

"Három nagyszerű kapusunk van, ez a szezon alatt bebizonyosodott. Mindenkinek volt arra lehetősége, hogy bebizonyítsa a tudását, s ez így is lett." - tette hozzá Wenger.

A francia menedzser leginkább a két lengyel kapust méltatta.

"Fabianski reflexei, döntései és helyezkedései nagyszerűek voltak az elmúlt hetekben. A lehető legkésőbb döntünk afelől, hogy kezdhet-e a mérkőzésen."

"Szczesny pedig remekül kezelte a felmerült helyzetet. Keményen és jól dolgozott. Összességében pedig jól és pozitívan kezeli a szituációt."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (129)

11 éve
Törölt felhasználó
ha a chelsea hozza mind2 meccsét, -4be leszünk hozzájuk képest, ami már sok 5 fordulóval a vége előtt. ráadásul a szemétdomb is beelőzhet. a cfc-spurs meccsnek egy kurva nagy X-nek kell lennie
11 éve
TheOX: ez tényleg így van...egy olyan csatár kell, aki egyedül helyzetbe tud kerülni ha kell és nem fosik be a ziccerektől. Giroud-t nagyon bírom, de ő nem az a szint,hogy állandóan kezdő legyen.Szinte vetélytársa sincs a posztján....nyáron ahelyett,hogy kapuson gondolkoznak , inkább egy csatárt kell hozni a hülye is látja...
11 éve
Törölt felhasználó
ma tényleg egy nagy 0 volt az egész csapat, de épp egy klasszis csatár jelentené a különbséget, aki az ilyen meccseket eltudná dönteni. Ezekből a helyzetekből legalább 1-et bevágna... elég lenne neki csak egy villanás...
11 éve
Törölt felhasználó
ez az x sokba kerülhet sajnos. hihetetlen fontos lett volna ez a 3 pont. már nem a kezünkben van a sorsunk. lehet jönni azzal h elvileg jobb a sorsolásunk, de ha így fogunk játszani a hátralévő meccseken, elszállhat a bl hely. igazából ezen a meccsen 0 pontot adtam volna mindkét félnek
11 éve
Két akkora helyzetet nem kihasználni....első félidőben üres kapu , most meg 5 méterről izomból föléé...nemhiszem el!

Szólj hozzá