Nacho Monreal az Arsenal hivatalos weboldalának úgy nyilatkozott, hogy hálás a menedzser, Arséne Wenger bizalmáért, ami a januári átigazolása óta megilleti őt.

A 27 éves spanyol bal bekk a Malagától érkezett a téli átigazolási időszak utolsó napján, rá két nappal pedig élesben is bevetésre került méghozzá a Stoke ellen. Azóta összesen hétszer volt a kezdő tagja Monreal, a menedzser bizalmáért pedig hálás a védő.

"Nagyon sok önbizalmat kaptam a menedzsertől mióta az Arsenalhoz igazoltam és sokszor kezdet engem. Ez sokat segít nekem, mert ez azt jelenti, hogy a menedzser bízik bennem annak ellenére, hogy nemrégiben kerültem a csapathoz. Ez pedig úgy gondolom, hogy a pályán látott teljesítményemen is látszik." - mondta Monreal.

"Az Arsenalnál tapasztalható dolgok minden tekintetben mások, mint amihez eddig hozzászoktam. Az angol liga merőben más, mint a spanyol. Nagy kihívásban volt részem, hogy amikor ideérkeztem, nem beszéltem a nyelvet és így senkivel sem tudtam kommunikálni. Ez azonban mind játékosként, mind emberként sokkal érettebbé tett."

"Kissé nehéz volt alkalmazkodni az angol liga sajátosságaihoz, mert itt a játékosok fizikailag is jobban felkészültek. Maga a játék stílusa is más, itt például a lehető leggyorsabban el kell jutni az ellenfél kapujához. Immáron két hónapja vagyok itt és úgy érzem, apránként sikerül beilleszkednem. Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek."

Monreal azt is eláruta, hogy bár kedveli Londont, egy valami kiváltképpen hiányzik neki szülőhazájából.

"A legrosszabb változás az, hogy amíg a szülőhazámban mindig süt a nap, addig Londonban nagyon hideg és borús az időjárás."

"Ugyanakkor London az egyik, ha nem a legjobb város Európában. Nagyon sokoldalú, rengeteg mozi és színház van errefelé. Santinak és Mikelnek hála igyekszem minél gyorsabban beilleszkedni. Alapvetően nagyon boldog vagyok." - zárta szavait Monreal.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

11 éve
Jó igazolás volt ez tény ;)
Már csak Sagna-nak kéne összeszednie magát végre és legalább a védelem meg lenne oldva bár nem tudom mi lesz a franciával de nagyon úgy tűnik nem sokáig lesz ágyús mezben :-S
11 éve
Törölt felhasználó
Nem kéne elrontani a szélsővédőinket. Rotálni kell, és akkor mindketten szerephez jutnak.
11 éve
Arsenalfan: Akkor már inkább Gibbset kéne kipróbálni egy sorral feljebb, mert ő jobb támadásba, bár én nem vagyok híve annak, hogy egy játékost nem a posztján szerepeltetjük.
11 éve
Törölt felhasználó
Kellett egy balhátvéd, aki egészséges versenytársa lehet Gibbonak. Sajnos Santos gyenge teljesítménye erre nem volt elég.

De Nacho leigazolása azt bizonyítja hogyha kell vki, azt képesek vagyunk órák alatt megszerezni!
11 éve
Nagyon jó igazolás volt! Hétvégén ki lehetne próbálni egyel előrébb és Gibbs kezdhetne a helyén.

Szólj hozzá