Steve Bould, az Arsenal asszisztens menedzsere szerint a csapatnak a Bayern München ellen megnyert visszavágó jelentette a fordulópontot.

Az Ágyúsok az Allianz Arénában 2-0-ra győzték le a bajorokat, ez rajtuk kívül csak egy csapatnak sikerült még ebben a szezonban. Ezzel a győzelemmel a továbbjutáshoz is közel kerültek Cazorláék, de végül a több idegenben rúgott góllal a Bayern ment tovább.

"Számunkra a Bayern ellen elért eredményünk jelentett igen sokat. Nem sok csapat nyer náluk, de nekünk sikerült. Ez újabb hitet adott, hogy jól csináljuk a dolgainkat. Nagyon fontos mérkőzés volt az nekünk." - mondta Bould.

Bould szerint az is fontos tényező lehet a bajnokság utolsó periódusában, hogy az Arsenal ráeszmélt arra, mennyire fontos kapott gól nélkül lehozni a meccseiket.

"A Tottenham elleni meccsen nagyon jól játszottunk, többet érdemeltünk volna, mint amennyit valójában kaptunk. De elég volt két védelemi hiba és ebből két gólt is kaptunk."

"Akkor mindenki rájött, hogy rengeteg meccset tudnánk megnyerni, ha egyáltalán nem kapunk gólt. Ezen a téren is fejlődtünk."

Az Arsenal mindössze egy gólt kapott az előző három meccsén, ám Bould szerint most az eredmények fontosabbak lesznek, mint maga a teljesítmény.

"Ha innentől kezdve 3-2-kre nyernénk a meccseinket, akkor is mindenki boldog és elégedett lenne."

"Meg kell nyernünk a meccseinket. Ez most a legfontosabb dolog."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

11 éve
sosimaster: az biztos! :D Détári szerintem Wenger utódjának tökéletes lesz, kiváló edző! :D http://www.youtube.com/watch?v=TFWaMZfkP44
11 éve
Törölt felhasználó
Zomborinál csak Döme nagyobb szakértő :D Felvehetnénk segédedzőnek, hogy megoldja a csapat hangulatproblémáit :D :D :D
11 éve
Akkor mindenki rájött, hogy rengeteg meccset tudnánk megnyerni, ha egyáltalán nem kapunk gólt.-----> ez olyan Zámbori " taktikus" Sándor féle mondat!! :D :D Azon az emberen beszarok! :D
11 éve
Törölt felhasználó
minden ébben van ilyen meccs ugynézki mult évben a csirkék elleni volt most a bayern elleni jövöre remélem kinövi ezt a csapat és nem kellenek az ilyen fordulo pontos meccsek mert végyig egyeletesen jok leszünk
11 éve
Törölt felhasználó
"Akkor mindenki rájött, hogy rengeteg meccset tudnánk megnyerni, ha egyáltalán nem kapunk gólt."-na ne csináld

🐛

Szólj hozzá