A Bayernnel játszik az Arsenal a BL-negyeddöntőben - márc. 15.

Március 15-én, pénteken sorsoltak az UEFA kupasorozataiban, köztük a Bajnokok Ligája idei kiírásának hátralévő részére - a negyeddöntőben a Bayern München lesz az Arsenal ellenfele.

A mérkőzések időpontjai: odavágó az Emiratesben április 9., kedd 21:00, visszavágó a Bayern München otthonában, az Allianz stadionban április 17-én, szerdán, 21:00.

Ide kapcsolódik, hogy a Bayern a szurkolói nélkül utazik majd az Emirates-be, mivel az UEFA megbüntette a német klubot, mert a csapat drukkerei pirotechnikai eszközöket használtak a Lazio elleni visszavágójuk során.

Az elődöntőben az Arsenal a Manchester City - Real Madrid párharc győztesét kapja majd.

White nem akar válogatott lenni - márc. 14.

Gareth Southgate az angol válogatott csütörtöki kerethirdetésekor árulta el, hogy néhány napja az Arsenal sportigazgatójával, Edu-val beszélt telefonon, a brazil szakvezetőnk tolmácsolta White kérését, hogy ne válogassa be őt a soron következő két barátságosra, Brazília és Belgium ellen.

Bár Southgate sietett leszögezni, hogy nincs ellentét White és közte vagy valamelyik stábtag között, de egyes hírek szerint White korábban összekülönbözött Southgate segédjével, Steve Hollanddal a tavalyi vébé alatt Katarban, White ugyanis azt sérelmezte, hogy a "csókosok" kerülnek be a keretbe, és nem azok, akik rászolgáltak a lehetőségre.

Ekkor Southgate Holland oldalára állt, White pedig otthagyta a katari összetartást idejekorán, azóta sem volt válogatott kerettag, és feltehetőleg Southgate regnálása alatt nem is lesz.

Ornstein: Középpályás csak akkor lesz, ha valaki távozik - márc. 14.

David Ornstein újra választ adott arra kérdésre, hogy milyen posztokra akar az Arsenal erősíteni a nyáron.

Ornstein újra elmondta, hogy a prioritás egy csatár megszerzése lesz, de Arteták szeretnének egy back-up szélsőt is Saka és Martinelli mögé. Az angol újságíró szerint a csapat szeretne egy bal bekket is igazolni, de nevet nem árult el.

Ornstein úgy tudja, egy 6-os vagy 8-as szerepkörben lévő középpályás csak akkor érkezhet, ha valaki ezen a poszton távozik a nyáron. Továbbá, ha Ramsdale megy - ez igen sanszos- akkor kelleni fog egy kapus is.

A Telegraph szerint a csapat az MLS-ben játszó Columbus Crew 23 éves amerikai kapusát, Patrick Schültét szeretné leigazolni Ramsdale helyére.

Salibát kivinné az Olimpiára Henry - Mirror, márc. 18.

Sajtóhírek szerint William Salibát is szeretné beválogatni a franciák Olimpiai keretébe a kijelölt keret szövetségi kapitánya, Thierry Henry.

Henrynak nehéz dolga van, hiszen a 18 fős keretéből mindössze hárman lehetnek 23 éven felüliek, viszont Saliba beválogatása adja magát, hiszen a francia védő U23-asnak számít.

A nyári torna egyébként pont a 2024/25-ös klubidény elejével esne egybe, így Salibának ki kellene hagynia az új szezon első pár meccsét. Érdekesség, hogy Salibát beválogatták a 2021-es tokiói olimpia keretébe is, ám a francia védő akkor önszántából kérte a felmentését, hogy az akkori felkészülési idényre tudjon teljes mértékben koncentrálni az Arsenallal.

Az Arsenal - mint írják a sajtóban - ettől még megvétózhatja Henry terveit, hiszen az olimpiai foci nem képzi az UEFA-menetrendjének a részét, így a klub nem köteles átengedni a játékosát a válogatottnak.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (94)

1 hónapja
Amugy nagyon erdekes hogy a kicsiktol vonogatjak a pontokat, most epp a nottinghamtol es pl egy cityrol vagy epp chelsearol semmi hir😃😃hihetetlen hogy egyeseknek barmit lehet
1 hónapja
1 hónapja
Ekkora faszságot... mindegy, legalább lesz munkája a csapatorvosnak.
1 hónapja
2026-ig hosszabbitott csak. Igy valoszinuleg tartom, h ar tartas a cel es meg fognak valni tole hamarosan.
1 hónapja
Nagyon remélem
1 hónapja
igazan dobhatnank neki meg egy 5 eves szerzodest

Cedric Soares will LEAVE Arsenal upon the expiry of his contract this summer. [@FabrizioRomano]
1 hónapja
Viktor Gyökeres is emerging as an increasingly strong target for Arsenal, with a new striker their priority this summer. The club are yet to finalise their decision on who will be their main target, but it is understood that they have been getting information on the cost of the potential deal for Gyökeres, which would likely be at below his €100m release clause, though still at a significant cost. [@caughtoffside]
1 hónapja
Fele összegért is meggondolandó lenne, ez a 100M vicc. Ennyiért szinte bárki hozható, Kane volt ennyi, nem egy Gyökeres. Hiába van érvényes szerződése, és 25 éves, 60M-ért sem fogják megvenni, nemhogy 100-ért. Keressünk mást, ennyi erővel egyébként jöhetne Wahi is a Lensból.
1 hónapja
Szerintem 50-60M-ba el fog menni, már csak ha azt veszem alapul mennyire elszáltak az árak és mekkora a kereslet csatárok iránt. Nagyon kiváncsi vagyok végül kire fog esni a választásunk.
1 hónapja
Inkább az a kérdés, hogy elsőszámú csatár keresünk vagy marad minden ahogy idén és Nketiah helyére hoznánk valakit. Nyilván az első változat a kézenfekvő, de simán el tudom képzelni a másodikat is. Gyökeres 60-ért is sok szerintem, akkor már 50-ért jöjjön Sesko. Toney ha már kilőve szintén az ára miatt akár Watkins is jöhetne bár ő is már 28. Amúgy Arteta szerintem Iker Bravot figyelte a madridi derbin. Vagyis én rá gyanakszok, mert elég nagy tehetségnek tartják és támadó.
1 hónapja
Watkins szted nem 80-100 millió? :D Nketiah már nem másodikszámú csatár, harmadrangú lett. Jelenleg azt sem lehet tudni Jesus vagy Havertz az elsőszámú... Havertz a fizuja miatt nem lehet csere, kezdőnek pedig rettenetes opció akár csatár, akár 8-as. Tényleg csak a Bayernben és talán a Newcastleben lehet bízni. Az a baj, h még lenne is értelmes lehetőség csatár posztra, de Havertz jelenléte felülír mindent...
1 hónapja
Valljuk be a 39 meccsen 50 kanadai pont impozáns teljesitmény, mondjuk nem tudom mennyire lenne képes a PL-ben. Én nála igazából azt hiányolom, hogy ha elmegy top klubba igazából kimarad 1 szint ahhoz, hogy megbizonyosodjunk róla tényleg jó-e ami érthető mert már 25. Ha mondjuk lenne 21-22 és elmenne egy Dortmundba/Lipcsébe ahol 2 évig fosná a gólokat azért nyugodtabban adnék ki érte nagy pénzt de így nem tudom. Wahi idén 8 kanadai pontot termelt a francia bajnokságban. Ugyanaz a túlfújt lufi mint Balogun. Nem rossz a srác egyébként, de ő aztán semennyire nem lenne hasznunkra. Watkins meg nem ér 80-100 millát igen. 29 lesz idén és ő az a játékos aki nagyrészt a sebességéből él, ami mint tudjuk a korral az kezd el a leghamarabb kopni.
1 hónapja
Az a baj, hogy Seskon kivul mindenki rohadt draga lenne nekunk. Neki van egyedul kivasarlasi ara, mar amirol tudni. Raadasul mindenki tudja, h csatart keresunk, igy zsebbe nyulos lesz mindenkepp, barki is jon. Gyokeres a Champoban is eleg jo szamokat hozott, bar nem tudom ahhoz kepest mennyire elorelepes a Sporting, de mar nemezetkozi tapasztalatot is szerzett, igaz 26 lesz, mire csatlakozna hozzank, ha arrol lenne szo.
1 hónapja
Wahi múlt szezonban elég jó számokat hozott, az idei sem katasztrófa, ellenünk a BL-ben elég jól nyomta, és csak 21 éves, az ára kb 35-40 millió euró. Nem álomcsatár, de a 26 éves Gyökeres röhejesen drága. Amúgy a mi Fabio Vieirank fosta a gólokat, gólpasszokat a Portóban, itt meg ugyebár csak szenved, ebből kiindulva egy újabb pofára esés lehetne, pláne 60-100 millióért...Teljesen komolytalan. Seskonál nehéz jobb opciót találni ár-érték arányban, még Guirassynak van kivásárlásija, kb20 millió euró. Gyökerest az ára miatt semmiképp nem hoznám, akkor sokkal inkább pl Ferguson kellene.
1 hónapja
Nem gondoltam volna, hogy már én is bólintanék egy Lipcsébe is alig beférő Csecskóra, de inkább ő olcsóbban, mint 100-ért ez a Gyökeres. Lehet tényleg Zirkzee lesz a legjobb megoldás, bár hű de sok gólt tőle sem kell majd várni.
1 hónapja
Ja csak tavaly 12-s xg-re rúgott 19 gólt idén meg kb. ott van ahol az xg alapján lennie kell, a 6 gól 2 gólpassz a Ligue1-ben nálam még mindig nem az a statisztika ami nem ér nem, hogy 40 de 30 milliót sem. Ugyanaz a bajom vele mint amiről anno beszélt Szabó Christophe mikor Partey utódjáról volt szó és a Monacos Fofana-ról került szóba akkor. Ügyes kis játékos, de ha az Arsenal szintet akar lépni akkor nem egy ilyen emberre van szükség. Ezt a statisztikát Nketiah vagy Nelson is hozná Franciában. Az meg, hogy Fabio itt nem rugdossa a gólokat meg gólpasszokat és te erre levetíted, hogy akkor szar lesz meg nem tudom mennyire komolyan írod. Attól függetlenül, hogy Fabio épp nem vált be még kikerült onnan egy Bruno Fernandes,Ruben Dias,Éder Militao,Di Maria az utóbbi években. Egyébként Vieira nem beválása inkább a fizikuma hiánya miatt lehet mint a képességei miatt. Szerintem a legjobb rúgó technikával ő rendelkezik a csapatban.
1 hónapja
Sesko amilyen keveset játszik, nem hoz rossz szintet. Kb 11 meccsnyi játékperccel 7 gól és 2 asszsiszt a ligában. Kérdés hosszútávon mennyire tudná ezt fenntartani.
1 hónapja
Titou: Madrid elleni első meccsen kb Jesus szintet hozott befejezéseket illetően Sesko. Néztem xG-t felüllövi idén a bundesben, de nagyon rövid minta. Bár legalább nem drága.
1 hónapja
Timberre én is kiváncsi vagyok, milyen fizikai állapotban tér vissza. ugye erősítéseket már jó ideje végez és egy jó ideje külön már edzett. Az fix, hogy a M.City ellen nem lesz a padon se, kivéve, ha többen kidőlnek (ne legyen így). U21-es mérkőzés legközelebb április 8-án lesz...
1 hónapja
a kepek alapjan nem lazsalt, es eleg komolyan keszult. A meccshiany latszani fog valoszinuleg, ha visszater

Szólj hozzá