Santi Cazorla, az Arsenal spanyol középpályása úgy gondolja, hogy a szombati Reading elleni bajnoki több szempontból is nehezebb lehet majd, mint a legutóbbi meccs a Swansea ellen.

A sokoldalú játékos szerint a Reading azért lehet majd könyörtelenebb és nehezebb ellenfél, mivel a kiesőhelyek egyikéről igyekszik mihamarabb kitörni kilenc meccsel a bajnokság vége előtt.

"Az előző ellenfelünk, a Swansea már az Európa Ligába is kvalifikálta magát azzal, hogy megnyerték a ligakupát, és ahogyan észrevehettük ilyen helyzetben már nem koncentrálnak eléggé az eldőlt helyeken." - mondta Cazorla.

"A Readingnek azonban még semmi sincs veszve. A szombati meccs kétféleképpen is végződhet."

"Innentől fogva minden meccsünk nagyon nehéz lesz, de ez a helyzet minden csapatnál."

"Mindenki másért küzd. Egyesek az Európa Ligáért, mások a Bajnokok Ligája-indulást érő helyekért. Vannak olyan csapatok, akik érintettek a bajnoki címért folyó küzdelemben, s mások a kiesést akarják elkerülni."

"Minden egyes meccsen nagyobb lesz a tét. Minden egyes meccsel kevesebb lehetőségünk lesz arra, hogy helyrehozzuk az eddigi hibáinkat, s kevesebb hely lesz a hibázásokra is."

"Innentől kezdve minden meccset egy kupadöntőnek kell kezelnünk." - tette hozzá a spanyol.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

11 éve
Törölt felhasználó
Ki kell menni,focizni kell,járatni a labdát és az első 20 percben a 3-4 helyzetünkből majd 1et berúgni.Nevetséges,hogy óvatoskodni kell egy Readinggel,nekik kell félni,hogy nehogy megint 5-öt kapjanak!!!!!!
11 éve
Törölt felhasználó
Erre céloztam (többek között): Nehéz mérkőzésre kell számítaniuk, komolyan kell vegyék a meccset! ...És nekem meggyőződésem, hogy - hazai pályán - ennek elégnek is kell lennie egy biztos győzelemhez. Korábban elkövették már a fenti hibát, és remélem, ez nem ismétlődik meg!
11 éve
"Jobb inkább a tűzben égni mint ázni a húgyban" nagy klasszikus! :coolsmile:
11 éve
Hát inkább "huggyozzuk" össze magunkat, mintsem úgy járjunk, mint tavaly áprilisban a Wigan ellen.
11 éve
Ezaz baszki huggyozzuk össze magunkat egy kieső jelölt, edzőváltáson átment csapattól....ekkora fosfasírt nincs a világon ahogy ezek heti 80k ért félnek "dolgozni"......kupameccs minden ezután? eddig kellett volna focizni és nem kéne itt mentegetőzni meg előre aggodalmaskodni :-S

Néha nem is tudom mi a nagyobb szégyen, hogy a sp?rs előttünk van, vagy az ahogy néhány játékos elmondja itt a frankót....!

Szólj hozzá