Arséne Wenger úgy gondolja, hogy Wojciech Szczesny jól kezeli a vele kapcsolatban kialakult helyzetet, miután két meccsel ezelőtt kikerült az állandó kezdőből, s jelenleg honfitársa, Lukasz Fabianski lett az Arsenal első számú kapusa.

Az elmúlt hetekben ez a szituáció is nagy port kavart a sajtóban, miután Szczesny édesapja, aki szintén lengyel válogatott kapus volt, a sajtóban élesen bírálta Wengert, miután szerinte a fiából csinált bűnbakot a menedzser a csapat akkori, lapos formájáért.

Ezt követően Szczesny hivatalos közleményben határolódott el édesapja szavaitól.

Wenger, a helyzetre reagálván, úgy érzi, Szczesny jól kezeli a jelenleg kialault helyzetet.

"Nem beszéltem vele az édesapja hozzászólását illetően, de szerintem jól reagált a szituációra." - mondta Wenger.

"Nem tudok túl sokat mondani a témával kapcsolatban. Wojciech is a versengés világában él. Ugyanakkor több mint 100 meccsen játszhatott már a csapatban, ami egy nagyszerű teljesítmény a korából kiindulva."

"Ami pedig a többit illeti: neki is küzdenie kell a hullámvölgyekkel, amik minden karrierben ott vannak. Gyakorlatilag ő is ezt mondta el a közleményében."

"Úgy vélem, hogy remek jövő előtt áll. Egy fiatal kapusról van szó, s nem sok fiatal kapust lehet találni manapság, aki már most ilyen sok tapasztalattal rendelkezik, mint ő. Ez az, amiért szerintem szép jövő előtt áll. Ugyanakkor neki is szembe kell néznie a posztjáért folyó versengéssel."

Az elmúlt hónapokban többször is olyan szóbeszédek láttak napvilágot, miszerint Wenger kapust akar igzaolni a nyár folyamán. A sportlapokban Reina, Vorm, Begovics, Cech vagy Valdes neveit említik a legtöbbet, ám Wenger szerint csak az utolsó bajnoki meccsek eredményeitől függ, hogy kit fog venni a nyáron.

"Rengeteg spekuláció van ezzel kapcsolatban, de jelenleg igazán senkiért sem érdeklődünk."

"Most az a legfontosabb, hogy milyen eredményekkel zárjuk a szezont. Az érkezőkről és a távozokról majd csak aztán hozunk majd döntést annak függvényében, hogy miként sikerül befejeznünk az idényt."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (18)

11 éve
Törölt felhasználó
Én kérek elnézést ericsson ;)
11 éve
Aron21: ez Amorebieta esetében is simán elmondható! :D Ő is hatalmas favágó, kb Pepe 2! :D
11 éve
Törölt felhasználó
Én nagyon örülnék Williamsnek, egy igazi brit tahó, brutálisan kemény állat, ilyen kell nekünk:D
11 éve
Állítólag egyre jobban érdeklődünk Williams-ért!Szerintem Amorebieta ingyen jobb megoldás lenne, de bármelyiküknek örülnék.Vannak hírek még Belhanda-ról is, én érzem,hogy az a gyerek még egyszer nálunk fog focizni, ebben biztos vagyok! :D De csak abban az esetben fog érkezni szerintem,ha Gervinho távozik!
11 éve
Törölt felhasználó
pufi81, ha szétnéznél az oldalon láthatnád, hogy nálunk is kint van :)

Szólj hozzá