Wojciech Szczesny az Arsenal hivatalos oldalán jelentetett meg egy közleményt, amelyben elhatárolódik édesapja szavaitól.

Mint ismert, a lengyel kapus édesapja a héten olyan nyilatkozatott tett, amelyben az Arsenal menedzserét, Arséne Wengert okolja azért, hogy Wojciech kikerült a kezdőcsapatból. A korábbi válogaott kapus szerint Wenger több alkalommal is sérülten játszatta a fiát, aki nem tudott a legjobb tudása szerint teljesíteni, így került ki az állandó kezdőcsapatból az elmúlt hetekben.

Szczesny az alábbi közleményt jelentette meg a csapat hivatalos weboldalán:

"Szeretnék ezúton is elnézést kérni az édesapám nyilatkozatai kapcsán, amelyek az angol és a lengyel sajtókban jelentek meg.

Szeretném tisztázni, hogy a kijelentések édesapám  véleményét tükrözik, és nem a sajátomét. Bár tiszteletben tartom az ő nézőpontját, nem fogadom el azokat, mivel tiszteletlenségnek tartom azzal a klubbal szemben, amelyet nagyon szeretek.

"Immáron hét éve vagyok az Arsenalnál, és mindig a legnagyobb tiszteletet fejeztem ki a klub, Arséne Wenger, az edzői stáb, a játékostársaim és a szurkolók iránt.

"Mindig is úgy éreztem, hogy nagy támogatást kapok a menedzser részéről és eltökélt vagyok atekintetben, hogy visszanyerjem a legjobb formámat.

Büszke vagyok, hogy az Arsenal része lehetek és ennél a nagyszerű klubnál képzelem el a jövőmet is."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (15)

11 éve
Törölt felhasználó
Az utóbbi években (a sérülések miatt) csak 1-1 meccsen láthattuk Diaby klasszisát, és elsősorban csak a potenciált látom benne,de a léc megugrását nem. Lassan ideje lenne feltenni a kérdést,hogy mennyi időt ér még meg az Arsenalnak ez a potenciál? Kétségtelenül jó játékos,és ha nem lenne folyton sérült,akár a legnagyobbak között is lehetne,de nem vagyok benne biztos,h a jelenlegi helyzetben (ami már évek óta tart) nagyobb hasznunkra lenne,mint kárunkra (értem itt az egy esetlegesen felszabaduló helyet a középpályán).
11 éve
Törölt felhasználó
Srácok, ha láttátok Diaby-t 2007-08-09-ben játszani... Na az volt az igazi Diaby. Ezért bízok még benne mindig, mert akkor klasszis teljesítményt hozott. A folyamatos sérülések nagyon megtörték.

Az egyik kedvencem: http://www.youtube.com/watch?v=-JHHeKvyYsI
11 éve
batti: egy jó kirobbanó formában lévő Diaby, nincs fényévekre tőle...attól még,hogy mostanában nem megy neki, nagyon jó játékos!
11 éve
Törölt felhasználó
Egyetlen kiváló teljesítmény rémlik őszről tőle, a többi meccsén pedig egyáltalán nem alkotott maradandót. Fényévekre a világklasszis jelzőtől.
11 éve
JACKOXI: Vegyük például a Liverpool elleni meccsünket a 3. fordulóból, ott azért nem játszott rosszul! :)

Szólj hozzá