Wojciech Szczesny az egyik lengyel lapnak adott interjújában elárulta, hogy túl boldog az Arsenalnál ahhoz, hogy távozzon a klubtól, még akkor is, ha a közelmúltbéli ingatag teljesítménye okán kikerült a kezdőcsapatból.

A 22 éves hálóőrt a Bayern München elleni BL-találkozón honfitársa, Lukasz Fabianski váltotta az Arsenal kapujában, az idősebbik lengyel pedig kiválóan helyt állt, s remekül védett a németek ellen - mindezzel pedig megtarthatta a helyét a Swansea elleni bajnokira is.

"Túl boldog vagyok a csapatnál ahhoz, hogy elmenjek máshová. Hiszek a klub filozófiájában, hiszem azt, hogy az Arsenal hamarosan ismét nyer valamit." - mondta Szczesny.

"Sokkal tartozom ennek a klubnak, amit vissza akarok fizetni. Egyszerűen nem akarok máshová menni. Amíg azt akarják, hogy itt maradjak, nem létezik másik klub. 2015 júniusáig van a csapattal szerződésem."

A lengyel kapus kitért az Arsenal újabb nyeretlen szezonjára is.

"Még csak félig vagyunk túl a márciuson és már mindenhonnan kiestünk. 10 meccsünk van megmenteni a klubtól a totális megszégyenüléstől."

"Katasztrofális lenne, ha nem lennénk ott a legjobb négyben és nem indulhatnánk a BL-ben a következő idényben. Karrierünk 10 legfontosabb meccse következik most. A legnehezebb időszakon megyünk keresztül, mióta a csapatnál vagyok."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (20)

11 éve
Törölt felhasználó
Pep akarja. Hülye az az ember.
11 éve
Cavani kivásárlási ára 55 millió euro, ez van rögzítve a szerződésében és elvileg Pep vagy a Bayern nagyon akarja, az Arsenal gazdaságilag nem tud a Bayernnel versenyezni, sajnos. :down:
11 éve
atigunners: Ramsey még azért igen, de Gervinho semmiféleképpen sem a "majd beérik kategória". Nem 22 éves már Mr. Homlok.
11 éve
Törölt felhasználó
Szeretem ezeket a világmegváltó terveket.Mindig az aktuális pletykák amikből semmi
sem lesz. Ennek a csapatnak idő kell és egy stadion méretű önbizalom. Szerintem Ramsey és Gervinho is Arsenal szintű játékos. Még fiatalok és nem tudnak megbirkózni a nyomással. De be fognak érni ha hagyjuk.
11 éve
Törölt felhasználó
A Napoli elnöke pár napja egy 70 milliós kivásárlási záradékról fecsegett a sajtónak, még ha nem is igaz, az ára így is irreálisan magas hírneve miatt.

Szólj hozzá