web stats
Belépés Regisztráció

Arsenalfan.hu | Hírek | Match Pub: Arsenal vs. Blackburn Rovers

 • Match Pub: Arsenal vs. Blackburn Rovers

  A továbbjutásért küzdünk ma az Emiratesben!

  Hír Információk

 • Dátum: 2019. Feb. 16, 15:13
 • Forrás: Arsenalfan
 • Hozzászólások: 266
 • bojncsab Szerző:
  bojncsab


Hullámzó. Ezt a szót használják mindenhol mostanában, ha Arsenalról esik a téme. Hullámzó Arsenal. 
Ezzel különösebb gond nem lenne, ha nem lenne igaz. Viszont, igaz. Az utóbbi 10 meccsből mindössze 5-öt nyertünk meg, (ebből 3 a bajnokságban esett), háromszor döntetleneztünk és kétszer akasztottunk le egy ronda vereséget. Hullámzó. Pontosan.

Az utóbbi 5 meccsen viszont láttunk valamit. A csapat, ha kell, tényleg küzd. Elég látni a Liverpool elleni X-et, vagy a Sunderland és a Stoke ellen térdenállvazokogva győzelmeket. Ez a csapat, megkockáztatom, ha kell, jobban akar eredményt elérni, mint az utóbbi években. Jó kérdés, pontosan minek köszönhető, de jó úton haladunk. Legalábbis hozzáállást tekintve. Kikerültek a csapatból az olyan hanyag teljesitményt nyújtó alakok mint Squillaci, Arshavin (szegény, ha szeretne, még mindig tud varázsolni, de ehhez kevés), és Santos, és helyüket olyan nevek vették át, mint Mertesacker, Monreal és Cazorla.  A kapitányi szalag is jelenleg a lehető legjobb kézben van ( egyellőre, Wilshere szépen lassan felnő, és pár év múlva több, mint jogosan fogja viselni azt a szalagot, ami egy ideje csúnya Achilles ina a kezdőkeretnek és az egész csapatnak ), Vermaelen ha nem is mindig a teljesitményével, de hozzáállásával és megfelelő útmutatásával ezt ellensúlyozni tudja. És ez többet ér annál, mintsem egy olyan csatár kezében legyen, aki üti-vágja a gólokat, de annyira vezére a csapatnak, mint egy narkós, paraneopláziás szindrómában szenvedő zsiráf  az állatkertnek. De a zsiráf legalább marad a helyén, a kell, ha nem.

Sérültek.  Elvileg Vermaelen rendben van, ott lehet a keretben. Wilshere csúnyán kérdéses, a mester nem akar vele kockáztatni. Egyetértek. De úgyis fog. Koscielny, csakúgy, mint Wilshere teszt elé néz, vagy nézett,a végeredményekről mégn em tudunk semmit. Ramsey és Sagna pörfekt, Diaby továbbra is OK, Jenkinson eltiltott, Fabianski pedig játszhatott a tarcsiknál a hétközben.

Hivatalos Kezdő:
Szczesny, Coquelin, Koscielny, Vermaelen (C), Monreal, Diaby, Arteta, Rosicky, Gervinho, Oxlade-Chamberlain, Giroud

Pad:
Mannone, Ramsey, Wilshere, Cazorla,Walcott, Podolski, Miquel

Mindenkinek jó szurkolást kivánunk!

Kérünk mindenkit a kultúrált eszmecserére! Kapcsolodo Hirek

Hozzaszolasok

(266)

Aron21

Arsenaldenis, tökéletesen egyetértek, én is ezt ecsetelem hónapok óta:D

Feb 17. 22:34

Aron21

Még jó h nem te vagy Wenger:D

Feb 17. 22:16

AFC14

Ha én lennék Wenger azt mondanám....." Igen ....igen sajnos.....hát elállok az útból, mert lehet én is tehetek róla, hogy a csapat nem jut előrébb...nem fejlődik kellően...nem tudjuk tartani a tempót" Bould venné át Wenger szerepét ami a csapat felkészítését...taktikáját illeti....ő döntene a kezdőről stb stb a szezon végéig....Wenger amolyan szakmai igazgató lennne....és lenne vagy 2-3 hónap, ha nem menne így a dolog....hogy szerezzünk egy megfelelőbb managert.......ennyi.....Volt már ilyenre példa......Ez szerintem csak Wengeren múlik, mert nem küldik el.....Háát még ott van a BL.......háátha..... rolleyes GO GUNNERS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Feb 17. 21:32

Aron21

Ezt mondtátok a 2008/2009-es szezonban is és a 2006/2007esben is, hogy megkopott az öreg. Aztán, ha a játékosok nem hagyják ott a picsába hol lennénk most? Igen, Európa trónján. Meg kell várni, ha ebből a generációból se lesz semmi, akkor tényleg változtatni kell a futball filozófiánkon és ezzel együtt persze az edzőn. De kötve hiszem, hogy ebből a csapatból nem lesz semmi.

Feb 17. 20:49

kebob75

Szerintem már a professzor megkopott nem tud lépest tartani a mai focival gazdaságilag ok az öreg de taktikailag ... a tegnapi vereség őt terheli 99% -ban .Ez sajnos a bayern elleni meccsre is rásüti a bélyegét ez látszott az arcokon ahogy lejöttek a pályáról szeretem az öreget de ez már nem lehet tolerálni nem nyerünk semmit lassan már a 4 bl - es hely sem lesz meg , de lehet hogy ez kell hogy változás legyen mert a magyarázatokból elég volt .

Feb 17. 20:26

Aron21

Basszameg gyerekek, miért nem akkor pörögtök, amikor én is itt vagyok?:DD Délután bezzeg irkálhatok magamban, elmegyek meccsre, visszajövök és olvashatom vissza minden hozzászólásotokat... Direkt csináljátok?

Feb 17. 20:21

Athlon

Igen, minden csapat számára ugyanolyan lehetőség van, hogy kikaparjanak egy gyémántot, de azért mi mindig híresek voltunk abban, hogy tudjuk, hogy milyen posztra, milyen minőségű fiatalt akarunk leigazolni. Az azért nem mindegy. Technikailag annyit segíthet a Wyscout, hogy tudjuk, hol kell keresni az illetőket.

Feb 17. 20:20

fecc04

Arsenaldenis! Keblemre :D + 10000

Feb 17. 20:19

batti

arsenal1220! Az utolsó állításod erősen kétlem, de mint mondtam, lényegtelen, hiszen értelemszerűen a biztosabb játéklehetőséget kínáló klub mellett döntött.

Athlon! A cikk arra szolgált, hogy rávilágítsak, mennyivel nehezebb a nagyobb klubok számára még ismeretlen csiszolatlan gyémántokat találni, mivel szinte mindegyikük számára elérhető egy ehhez hasonlóan kiépített adatbázis.
Én úgy képzelem el, hogy a megfigyelés első fázisában videóanyagok megtekintése által szemeljük ki a célpontjainkat, majd ha azokat arra érdemesnek találjuk, személyesen is kilátogatunk a mérkőzéseikre, aztán kiértékeljük őket.
Park szigorúan marketingfogás volt.

Feb 17. 20:01

Athlon

Batti! Köszi a cikket, sok érdekes dolog van benne. De ami a legfontosabb, hogy ezek technikai dolgok. Nem hinném, hogy pl. ezek után Grimandi nem megy ki a Ligue 1 meccseit figyelni személyesen - állítólag ő is ott volt az ANK-n. Ami fontosabb, hogy ha létezik ez a Wyscout fórum, akkor hogy a bánatban tudunk még mindig ilyen rosszul időzített igazolásokat csinálni... lehet, hogy Park volt a legelérhetőbb csatár annak idején, de szerintem egy pár millió ellenében tudtunk volna színvonalasabb játékost is igazolni.

Feb 17. 19:55

további hozzászólások megjelenitése

Uj hozzaszolas

Hozzászóláshoz jelentkezz be:Emlékezz rám

Ha nem vagy még tag Regisztráció

Facebook

Kiemelt Hirek

Nketiah miatt nem kért csatárt Emery

 Nketiah miatt nem kért csatárt Emery Marad a csapatnál a fiatal angol támadó

Sajtó: Tárgyalásban a csapat Ceballosért

 Sajtó: Tárgyalásban a csapat Ceballosért A spanyol középpályás kölcsönben érkezne

Emery türelmes az igazolásokat illetően

 Emery türelmes az igazolásokat illetően Egyelőre csak egy játékost igazolt az Arsenal

Koscielny megtagadta a felkészülést

 Koscielny megtagadta a felkészülést Nem akar Amerikába utazni a francia védő

Hivatalos: Bejelentette Edu visszatérését klub

 Hivatalos: Bejelentette Edu visszatérését klub A csapat korábbi játékosa lett a klub technikai igazgatója

Kategoriak


Kiadó reklámfelület

Facebook