Az Ágyúsok fantasztikus első félidei játékot mutattak a Stadium of Light-ban és Santi Cazorla kiváló lövésével meg is szerezték a vezetést.

Annak ellenére, hogy Carl Jenkinson a 62. percben piros lapot kapott és ez megváltoztatta a játék képét, az Ágyúsok állták a sarat. Folyamatosan védekezniük kellett a Sunderland szüntelen támadási ellen, de végül megszerezték a nehezen kivívott három pontot.

Szerintem megérdemeltük a győzelmet, fantasztikusan védekeztünk a saját tizenhatosunkon belül,

mondta Szczesny az Arsenal Playernek.

Bacary Sagna középső védőként játszott és mindent tisztázott ami a tizenhatos felé tartott. Nehéz volt miután Carlt kiállították, hiszen olyan védő négyessel kellett játszanunk akik még sosem játszottak együtt. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy mindannyian óriási munkát végeztek.
Minden labdára amely keresztbe érkezett, mi értünk oda először tisztázni, tiszteletet érdemlően játszottak.
Azt hiszem sok embernek bizonyítottuk, hogy megvan bennünk ami a sikerhez szükséges. Nem ez volt a legjobb játékunk, de mindenki odatette magát, akartuk a győzelmet és ennek meg is lett az eredménye.
Nagyon örülünk annak, ahogyan megnyertük ezt a mérkőzést. Mindig nagyon kemény küzdelemre számítasz mikor északra utazol. Őszintén játszanak és nagyon erősek. Nagyon akarják a jó eredményt és úgy gondolom a Sunderland jól is játszott, de kiálltunk ellenük és megmutattuk milyenek is vagyunk valójában.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

11 éve
Törölt felhasználó
Azért fura belegondolni,hogy Akpom 17 éves,ugyanannyi mint én,és ő az Arsenal egyik legnagyobb tehetsége .....:D
11 éve
Afobe-ban szerintem nincs meg az az átütőerő ami a többi tehetség fölé emelné!Szerintem ő sose fog nálunk befutni, valószínűleg Lansbury sorsára jut!Viszont Akpom tehetségesebb, gyorsabb és technikásabb is, belőle simán lehet valami!
11 éve
Törölt felhasználó
Akpom is még csak 17 éves!!! és már az u21ben játszik (Gnabryval együtt). Simán lehet még belőle valami, ha így folytatja. Csak a lehetőséget kell majd megadni neki.
11 éve
Ilyen mar csak van, de az Arsenal lepett, vissazhozta Afobet es kikolcsonozte a Milwallhoz. Hatha ott mar jobb lesz. Meg csak 19, meg boven lehet valami belole. Csak formaba kell lendulni. Az viszont teny, hogy Akpom nagyon tehetseges, s ami a legfontosabb, hogy jo hozzaallasa is van, szoval belole meg kisulhet akarmi. Remeljuk a legjobbakat. Mintahogyan Gnabry eseteben is.
11 éve
Törölt felhasználó
Szerintem Akpombol se lesz semmi, nem fog lehetőséget kapni, csóri Afobe is sokadik kölcsönét tölti és még nem igen kapott lehetőséget Liga kupa meccsen se

Szólj hozzá