Mikel Arteta szerint a csapat gondolkodása volt nélkülözhetetlen szombaton, a Stoke City felett aratott győzelem során.

Lukas Podolski és Santi Cazorla voltak azok, akik többek közt a padon kezdtek a nehezen megszerzett győzelem során az Emirates Stadionban.

Arteta visszatért a csapatba közel egy hónapos kihagyása után és szerinte a rotáció jelentette a különbséget a hétvégén.

"Muszáj ezt csinálnod(rotálni). Úgy gondolom Santi rengeteget játszott, mint ahogy én is mielőtt megsérültem. Az utolsó dolog lenne amit kívánnánk, hogy ő is megsérüljön hetekre, főleg, hogy milyen fontos mérkőzések állnak előttünk,"

mondta az Arsenal Playernek.

"Wenger úgy döntött, hogy a padon kezd. Később bejött és segített nekünk megnyerni a mérkőzést. Ez jól mutatja, hogy cserélhetünk játékosokat, forgathatjuk a csapatot mert erős keretünk van."

"Kétségbeesetten vártam a visszatérésem. Megpróbáltam korábban is elkezdeni a játékot, de erre nem volt lehetőségem. Abban sem voltam biztos, hogy ma játszani fogok. Az edző úgy gondolta, hogy játszanom kell és én örömmel tettem ezt, főleg, hogy csapatkapitányként léphettem pályára. Nagyon büszke vagyok rá."

"Tudjuk, hogy türelmesnek kell lennünk az ilyen játékok alkalmával. Néha mikor erőlteted a támadásokat hibázol és ezzel ellentámadásra adsz lehetőséget."

"Tudtuk, hogy a lehetőségek jönni fognak és amint megérkeztek egy kis szerencsével meg is nyertük a mérkőzést. Ma ez elég volt a három pont megszerzéséhez, így mind nagyon örülünk." 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (24)

11 éve
Törölt felhasználó
Lehet, hogy fémvázas.
11 éve
Törölt felhasználó
Ez az Oscar olyan vézna mint egy 12 éves gyerek. Csoda, hogy nem törik össze a meccseken.
11 éve
Törölt felhasználó
Jack-nek és Theo-nak miért kell végig játszania a meccset?! Oké, hogy ők a csapat legjobbjai (;)), de mégis csak egy barátságos mérkőzésről van szó...
11 éve
Törölt felhasználó
ronin! Köszönöm :red: :D
Egyébként egyetértek, nálam is hasonló preferenciát élveznek az angol sorozatok (PL, FA) a BL-el szemben. A PL-címet például többre tartom a BL-serlegnél, mivel sokkal nagyobb munka van mögötte. Nem is beszélve A Dupláról... Wengerrel már kétszer dupláztunk, mit meg nem adnék még egyért.
11 éve
Eddig Wilshere az angolok legjobbja a brazilok ellen. Kit lep meg? :D

Szólj hozzá