Arséne Wenger a pénteki sajtótájékoztatóján elárulta, hogy Nacho Monrealon kívül még egy játékost is le akart volna igazolni a téli átigazolási időszak utolsó napján.

Bár a francia menedzser már korábban is elégedett volt a keret mélységével, utólag bevallotta, hogy szeretette volna még egy játékossal megtoldani a csapatát.

"Közel álltunk még egy játékos megszerzéséhez. Végül csak azért nem történt meg, mert a játékos klubja túlságosan is ragaszkodott hozzá." - mondta Wenger.

"Nem anyagi gondunk volt, egyszerűen a játékos klubja ragaszkodott hozzá."

"De úgy vélem, hogy így is van elég minőség a csapatunkban, s bízom abban, hogy a szezon végéig ezt sikerül majd minél többször megmutatnunk."

Bár Wenger nem közölte a játékos nevét a sajtóval, megbízható források szerint a Toulouse védekező középpályását, Etienne Capoue-t szerette volna leigazolni - de a francia csapat elnöke nem akarta eladni a játékost.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (4)

11 éve
A 30 napban intézték Walcott ügyét....ami rohadt jónak igérkezik. Bevallom úgy voltam vele megkapja a srác a 100k hetente és el teng-leng majd ott elől de ROHADTUL rácáfol. Maradjon is így. Nyilván keresték a játékosokat de "fölös" igazolásba nem kell mindenáron belemenni. Itt a vkp poszt, ahogy indult Coqlen ezen a poszton az bizalomra ad okot. Elvileg jövőhéten már játszhat is. Ha hoz egy jó formát akkor megoldódni látszik az a terület is (ott van még Diaby és Ramsey is). A védelembe tényleg elférne erősítés de ez inkább az utóbbi meccseinken csúcsosodott ki. Formahanyatlás van.....kicsit odafigyelni a stábnak rájuk és jó lesz ez. Válogatott játékosok akik tudnak focizni csak van vmi mentális bibi..ezen felül kell emelkedni...jah hogy egy 20 millás belső védő az bevált volna, elhiszem....szokott. Csak úgy most nekünk...:) A támadó hármashoz meg épp most nem nyúlnék max a fiatal bandából keresnék esetleges rotálni valót. Van ott csatár is. Pont eleget igazolt szerintem mert a keretnek ezt bírnia kell csak el kell hinniük, nekünk meg szurkolni mert ezzel főzünk idény végéig!!! :blank:
11 éve
Törölt felhasználó
Az a szomorú, hogy ha Gibbs nem sérül le, akkor megint nem érkezett volna senki, mivel Wenger kimondta, h csak a sérülés miatt igazolt. Viszont nem értem, hogy megint miért az utolsó pillanatban kellett igazolni. Simán igazolhatott volna egy vkp-t, elférne a csapatban.
11 éve
Törölt felhasználó
Nyilván lett volna azért az a pénz, amiért eljött volna az a bizonyos játékos.
Örüljünk hogy Monreal jött, az is vmi, legalább tudja a mester, hogy Santos kevés lett volna!
11 éve
Törölt felhasználó
És ezzel az utolsó napon/órában kellett próbálkozni. Azt nem értem, hogy a maradék 30 napban mi a f@szt csináltak...

Szólj hozzá