a játékról...

A Brighton egy jó csapat. Nagyon megnehezítették a dolgunkat. Egy kicsit lassan kezdtünk. Pontosabban játszottak nálunk az első félidőben. A második félidőben lényegesen jobbak voltunk és több lehetőséget teremtettünk. A Brighton nagyon jó és technikás focit játszik emellett nagyon bátran játszottak ma. A jobb szélen sok problémát okoztak nekünk. A végén sikerült még egy kis pluszt hozzátenni és ez segített továbbjutni. Ez egy kupameccs volt, tovább kellett jutnunk és így is tettünk. Tettük a dolgunk, de harcolnunk kellett a végsőkig.

a csapat jelleméről...

Szereznünk kellett egy harmadik gólt is hiszen kétszer is egyenlítettek és ezért jár nekik a tisztelet. Jó footballt játszanak és kiválóan játszottak ma. Láthatták, miért tudták kiütni a Newcastlet.

Giroudról...

Ez jót tesz az önbizalmának(hogy kétszer is gólt szerzett). Négy gólt lőtt ezen a héten és még volt néhány lehetősége a mai nap. Ott van ahol lennie kell. Mutatja magát a tizenhatoson belül, veszélyes és a fizikai ereje nagyon fontos volt ma.

kell-e egy újabb csatár...

Minőség szempontjából nem, mennyiség szempontjából lehet, hogy kicsit kevesen vagyunk. Gervinho nem áll rendelkezésünkre jelen pillanatban. Itt van még Walcott aki tud középen játszani és természetesen Giroud.

arról, hogy próbál-e új csatárt igazolni...

Nem található meg az utcán olyan csatár aki tudna velünk játszani és erősítené a csapatot. Januárban nagyon nehéz igazolni.

ajánlat vagy érdeklődés Stevan Jovetic iránt...

Nincs

arról, hogyan befolyásolta a játékot, hogy félórával a vége előtt változtatott a csapaton...

Ez egy kockázat melyet vállalnod kell. Visszafelé is elsülhet. Néhány játékost kihagytam, például Cazorlat, de ennek egészségügyi okai voltak. Nagyon kockázatos lett volna játszatni. Jack pedig azért kezdett a padon, hogy óvjuk a bokáját.

a csapat rotálásáról...

Szükségszerű. Ennyi mérkőzésen, amennyin játszanunk kell, nem lehet mindig ugyanazzal a tizenegy emberrel szerepelni. Szerdán játszunk a Liverpool ellen, szombaton a Stoke City ellen, ezt követően a játékosok elmennek válogatott meccseket játszani. Rotálni kell akkor is ha tudod, hogy ha rosszul sül el téged fognak vádolni, hogy rossz döntést hoztál.

magabiztos-e egy középpályás érkezésével kapcsolatban...

Ezt így nem mondhatom. Ennél a munkánál a realitás nagyon fontos. Őszintén nem mondhatom azt, hogy leigazolunk valakit holnap vagy kedden. Nem állunk közel hozzá.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (57)

11 éve
Törölt felhasználó
Off: Sneidert a Galata, 7.500.000 euróért, azaz hét és fél millió euróért (!) vitte el. (A pletykák szerint, annyit fog keresni, mint TW) Khmm... No comment. :coolgrin:
11 éve
nigga: Te meg elég arrogáns és rosszindulatú ezek szerint!Tiszteletbe tarthatnál mást attól még,hogy nem azt írja ,ami neked megfelel!
11 éve
Törölt felhasználó
ericsson, mert az M-et önmagában úgy mondják, hogy "EM", az már más kérdés, hogy itt nem önmagában van, de az illető szerint EMUnak kell ejteni. Régen énis agyaltam rendesen ezenxD
11 éve
Törölt felhasználó
ericsson te nagy betyár vagy ha ezen töröd a fejed hónapok óta...(idióta)
11 éve
Arsenalfan25: tényleg rúgott egyet ő is a Schalke-nak!

Szólj hozzá