Arséne Wenger a Brighton elleni FA-Kupa meccs előzetesében elárulta, kik lesznek azok a játékosok, akikre számíthat a szombati mérkőzésen.

A francia menedzser közleménye alapján a West Ham elleni bajnokin pihentetett Abou Diaby és a tavaly nyár óta folyamatosan sérüléssel küszködő Tomas Rosicky visszatérhetnek majd, s újból a keretben lesznek majd a Brighton ellen.

Ami a sérülteket illeti: a Kalapácsosok ellen megsérülő Vermaelen nem lesz bevethető szombaton, a belga védő  bokaficama egy kissé súlyosabb, mint ahogyan a mérkőzés után tűnt, s Wenger így nem akar felesleges kockázatot vállalni vele. Vermaelen sérülése ugyanakkor rövid távú.

A középső középpályások közül Mikel Arteta közelebb áll a visszatéréshez, mint a Chelsea ellen lesérülő Francis Coquelin, s mindkét játékos már csak napokra van a játékra jelentkezéstől.

Lukasz Fabianski már a szezon kezdete óta vállsérüléssel bajlódik, ám Wenger tájékoztatása alapján először az idényben visszatérhetett a teljes körű edzésekre. 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (22)

11 éve
Törölt felhasználó
Én inkább középre várok igazolást mint előre, támadó szekcióba ott van Podolski, Walcott, Giroud, Oxi, Gervino (remélhetőleg egy jó ank szereplést követően jó formában tér vissza) sok a variálhatósági lehetőségünk. Előre max olyan játékost hoznék aki szélen és középen is lehet számolni. KP a legsoványabb most szerintem, én még hoznék egy KH-et is. Elől egyre erősebbek vagyunk szerintem Poldi Giroud és Walcott is egyre jobb, persze azért egy Villa szintű játékos bármikor elfér nálunk.Védőt már csak ért is hoznék mert 3 védő kevés szerintem főleg hogy DJ-ét kikölcsönöztük, most van 3KH(2) és ha valaki ne adja isten lesérül marad 2 és akkor imádkozhatunk hogy ne legyen semmi a maradék 2vel és nem fáradjanak el, mert ha így lesz akkor marad Laci meg Miguel.
11 éve
Törölt felhasználó
Igen Athlon? Csak mert az http://www.ergebnisselive.com/turnierbaum/UgqkXf5a/IHl8V8od/#draw már ágak vannak megadva onnan gondoltam. De akkor okés.
11 éve
Ericsson! Itt nincsenek agak, minden korben sorsolas van, ha tovabbjutunk, majd vasarnap huznak egy ellenfelet
11 éve
Nem tudom igazából most Támadó kéne elsősorban nem kvk mert arra itt van Coquelin is ugy hogy valahogy most nem értem :) Remélem érkezik egy támadó is mert nagy szükségünk van egy re mindenképpen :)
11 éve
Törölt felhasználó
Most nézem, hogy a Spurs milyen jó ágon van. A döntőig csak a Liverpool kerülhet szóba mint komolyabb ellenfél. Bezzeg nekünk a döntőig a City, MU/Dinamo-n is túl kell jutni. Jó lenne a Spurs ellen megszakítani a 8 év sikertelenséget.

Szólj hozzá