Arséne Wenger a keddi hivatalos UEFA-sajtótájékoztatóján ismertette a Galatasaray ellen készülő kerettel kapcsolatos legfrissebb híreket.

Mindenképpen jó hír lehet a szurkolók számára, hogy Jack Wilshere a hétvégi sérülését követően már ismét a csapattal edzhetett kedden, s Wenger elmondása szerint a keretbe is bekerül majd az angol játékos - jóllehet, nem biztos, hogy kezdő lesz.

A Spurs ellen megsérülő Ramsey-Arteta duóról is nyilatkozott Wenger. A francia elmondása alapján a walesi játékos négy hetet hagy ki, de ha minden jól megy, már három hét múlva ismét pályán lehet. Arteta elvileg előbb fog visszatérni, mint Ramsey.

Abou Diaby sincs még játékra kész állapotban, viszont további örömteli hír, hogy Theo Walcott és Serge Gnabry már a jövő héttől csatlakozhatnak a teljes körű edzésmunkálatokhoz, onnantól már hamarosan játékra is jelentkezhetnek majd.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

9 éve
Törölt felhasználó
Pinokkió, nem kritikaként írtam, hogy nem rotál, csak tényként. :D
9 éve
Abba nem gondoltok bele, hogy Diaby kihagyott kb. 1 évet és nem elég fitt ahhoz, hogy sűrűn játszon meccseket?
9 éve
Fiúk! Nincs is már több épkézláb emberünk, hogy rotálna többet?! Diaby... hm, mit csinált egész nyáron, hogy nincs meccsre készen?
9 éve
Törölt felhasználó
arsenal1220, úgy ismered Wengert, mint aki rotál?:D Egy vagy max 2 változás lesz sztem a hnapi és a Chelsea elleni kezdőben.
9 éve
Törölt felhasználó
Nem értem Diabyval megint mi van. Az ifiknél játszott 90 percet, majd a Liga kupában is kapott több, mint egy félidőt. Most meg megint nem bevethető?

Szólj hozzá