Arséne Wenger a Besiktas elleni első Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt ismertette a keretet illető híreket.

Az első és legfontosabb, hogy Laurent Koscielny minden gond nélkül teljesítette a hétfői erőnléti felméréseket és edzéseket, a francia védő így a csapattal tartott Törökországba. Az előzetes tervek alapján mindez azt jelenti, hogy Wenger továbbra is a Koscielny-Chambers duóra számít, így Per Mertesackert mégsem kellett idő előtt visszahívni a keretbe.

A Crystal Palace elleni keretben még nem volt ott, a Besiktas elleniben viszont már helyt kap Mathieu Flamini. A francia védekező középpályás betegség miatt nem volt bevethető múlt szombaton, most azonban minden akadály elhárult a szereplése előtt.

Az Arsenal két hiányzóval vág neki a törökországi meccsnek. Yaya Sanogo, aki az előző meccsen kezdő volt, egy kisebb szalagprobléma miatt kihagyta a hétfői edzést, így nem utazott a csapattal sem.

Kieran Gibbs problémája pedig egy kicsit még súlyosabb: a Palace ellen lecserélt védőnek 2-3 hétre van szüksége ahhoz, hogy felépüljön a szalagsérüléséből.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

10 éve
Törölt felhasználó
Egyébként abból a szempontból megoldódni látszanak a sérülések, hogy, amennyiben tényleg jön Manolas és még egy VKP, akkor nagyon mély lesz a keret. Lehet, hogy elment Fabianski, Sagna és Vermaelen, de ide jött Ospina, Debuchy, Chambers, Sanchez, visszatért Diaby (?) és Campbell és ugye a két említett posztból egy 100%, hogy betömésre kerül. Sokkal mélyebb idén a keret, ettől függetlenül, ha megint sérültek leszenk a legfontosabb játékosaink, azt nem fogjuk elbírni, ahogy nem bírná el semmilyen klub sem.
10 éve
Tudjuk, hogy nálunk mit jelent ez a '2-3 hét'.
10 éve
Törölt felhasználó
Forsythe-tól ne várjunk csodát, lényegi változást erőnlét terén idény közben nehéz elérni. Majd jövő nyáron jobbak lesznek a dolgok.
10 éve
Törölt felhasználó
hát kurva jó. ez a sok telibevert sérülés. Nem telik el úgy szezon,hogy nem sérül meg vki??
10 éve
Törölt felhasználó
Monreallal nagyon ritkán van gond, az egyik legjobb kiegészítő emberünk. Persze most biztos belém kötnek 600-an.

Szólj hozzá