Arséne Wenger a Besiktas elleni első Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt ismertette a keretet illető híreket.

Az első és legfontosabb, hogy Laurent Koscielny minden gond nélkül teljesítette a hétfői erőnléti felméréseket és edzéseket, a francia védő így a csapattal tartott Törökországba. Az előzetes tervek alapján mindez azt jelenti, hogy Wenger továbbra is a Koscielny-Chambers duóra számít, így Per Mertesackert mégsem kellett idő előtt visszahívni a keretbe.

A Crystal Palace elleni keretben még nem volt ott, a Besiktas elleniben viszont már helyt kap Mathieu Flamini. A francia védekező középpályás betegség miatt nem volt bevethető múlt szombaton, most azonban minden akadály elhárult a szereplése előtt.

Az Arsenal két hiányzóval vág neki a törökországi meccsnek. Yaya Sanogo, aki az előző meccsen kezdő volt, egy kisebb szalagprobléma miatt kihagyta a hétfői edzést, így nem utazott a csapattal sem.

Kieran Gibbs problémája pedig egy kicsit még súlyosabb: a Palace ellen lecserélt védőnek 2-3 hétre van szüksége ahhoz, hogy felépüljön a szalagsérüléséből.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

6 éve
Egyébként abból a szempontból megoldódni látszanak a sérülések, hogy, amennyiben tényleg jön Manolas és még egy VKP, akkor nagyon mély lesz a keret. Lehet, hogy elment Fabianski, Sagna és Vermaelen, de ide jött Ospina, Debuchy, Chambers, Sanchez, visszatért Diaby (?) és Campbell és ugye a két említett posztból egy 100%, hogy betömésre kerül. Sokkal mélyebb idén a keret, ettől függetlenül, ha megint sérültek leszenk a legfontosabb játékosaink, azt nem fogjuk elbírni, ahogy nem bírná el semmilyen klub sem.
6 éve
Tudjuk, hogy nálunk mit jelent ez a '2-3 hét'.
6 éve
Forsythe-tól ne várjunk csodát, lényegi változást erőnlét terén idény közben nehéz elérni. Majd jövő nyáron jobbak lesznek a dolgok.
6 éve
Törölt felhasználó
hát kurva jó. ez a sok telibevert sérülés. Nem telik el úgy szezon,hogy nem sérül meg vki??
6 éve
Monreallal nagyon ritkán van gond, az egyik legjobb kiegészítő emberünk. Persze most biztos belém kötnek 600-an.

Szólj hozzá