Arséne Wenger a keddi sajtótájékoztatóján elárulta, hogy továbbra is keményen dolgoznak a csapatnál azon, hogy akár két új játékossal is erősítsenek a téli átigazolási időszak hátralévő napjaiban.

Bár az Arsenalt több játékossal is összefüggésbe hozták az elmúlt hetekben, ezidáig egyetlen transzfer sem realizálódott. A januári átigazolási ablak már csak kilenc napig van nyitva, s többen is úgy vélik, hogy az Arsenalnak több új játékosra van szüksége.

Wenger a keddi sajtótájékoztatón elárulta, hogy dolgoznak az átigazolási piacon.

"Igen, továbbra is szeretnék még két új átigazolást, nagyon keményen dolgozunk ezügyben." - mondta Wenger.

"Nem az átigazolások száma, hanem a játékosok minősége számít."

Az Arsenalt leginkább a West Ham United középpályásával, Diamével hozták összefüggésbe, de szó van arról, hogy a francia első osztályban szereplő Bastia játékosa, Florian Thauvin érkezhet. Wenger azonban nem akart neveket említeni.

"Nem fogok neveket elárulni, mert ez mind az érintett csapatokat, mind a játékost nehéz helyzetbe hozná."

"Tiszteletben kell tartani azt, hogy egy játékosnak érvényes szerződése van egy csapattal, s amíg egy átigazolás nem megy végbe, addig jobb nem is beszélni erről." - zárta szavait Wenger.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

11 éve
Törölt felhasználó
szerintem meg édes mindegy már, csak jöjjön valaki, aztán majd meglátjuk, mivé válik a csapatban...úgyis az összhang a lényeg. Hiába játszik jól, ha nem érti meg a többiekkel magát... ;)
11 éve
Nem ártana 2-3 játékos az biztos :-S van még 8 nap azért még lehet reménykedni !!!
11 éve
Törölt felhasználó
off: Ha már találgatások: Villa elvileg újra célkeresztbe került az Arsenalnál, a spanyol csatár mindenképpen távozna a Barcelonából, az akadály 'csak' a Barcelona. Újabban pedig Julio César neve merült fel, akiért a Manchester United is érdeklődik De Gea hullámzó teljesítménye miatt. Diamé tűnik a legbiztosabb érkezőnek 3,5 millióért, akit Wenger a tegnapi nyilatkozatában nagyon dicsért.
11 éve
Törölt felhasználó
Donz! Wenger sosem mond konkrét neveket. A nevek, amik miatt mi 'izgulunk', és úgy gondoljuk, hogy jó lenne, többnyire a sajtó kitalálmányai. Lehet, hogy mi azt hisszük, hogy a 'hülye Wenger' megint lemaradt egy játékosról (pl. Rémy, Zaha stb.), de közben semmi közünk nem volt az adott játékoshoz. Mi itt elmélkedünk, hogy ki kellene, de akkor is csak Wenger tudja, hogy igazából kire van szüksége. Van hátra 8 nap, ha 'keményen' dolgozik, akkor lesz is érkező.
11 éve
Törölt felhasználó
Kíváncsi vagyok, hogy nála pontosan mit is jelent ez a mondat, hogy "keményen dolgozunk az átigazolásokon." Mert ha azt jelenti, hogy szépen végignézzük, hogy a számunkra is elérhető játékosokat elhappolják előlünk, akkor remekül csinálja. Mi több évig figyelünk egy játékost, hogy rájöjjünk, van e benne valami különleges. Majd egyik napról a másikra már csak azt látjuk, hogy egy másik csapat mezével pózol. Kész vicc, ami itt folyik!

Szólj hozzá