Egy korai Juan Mata gól valamint Frank Lampard tizenegyese okozta a gondokat a Stamford Bridgen mielőtt az Ágyúsok keményen reagálni tudtak volna rá ezzel csökkentve a veszteséget és közel kerülve a pontmentéshez.

Szczesny azt mondja, hogy a félidei változtatás a felállásban okozta a változást nyugat Londonban.

"Nagyon nehéz kezdés volt számunkra. Úgy gondolom a Chelsea sokkal jobban játszott, több lehetőséget teremtett és ezzel nem tudtunk mit kezdeni az első félidőben,"

mondta a kapus.

"A második félidőben sokkal jobbak voltunk. Változtattunk a felálláson kicsit. Előrébb toltuk Abou Diabyt és egy védekező középpályással játszva jobban meg tudtuk őket szorítani."

"Nem igazán tudtak kijönni a nyomás alól, egyedül hosszú labdákkal próbálkoztak. Megszereztük a labdákat és több lehetőséget teremtettünk."

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

11 éve
Törölt felhasználó
Már minden meccsen X re rakom a félidőt...általában bejön:)
Egyébként Wenger nézi a tabellát? Ha ilyen fantasztikus keretünk van és nemmegy a játék, sőt nemvesz senkit, akkor legalább nem lehetne hogy kipróbáljunk valami más taktikát?
11 éve
Törölt felhasználó
Wenger szereti hagyni játszani a csapatot és nem az a dirigálós fajta aki állandóan kiabál nekik. Pedig egyszer kétszer nem ártana nem megvárni a félidőt hanem a pályán letolni őket és kiigazítani őket. Sajnos későn pörögtünk fel, ez volt a vesztünk a Dinamo ellen.
11 éve
Törölt felhasználó
Az biztos, hogy ebben a szezonban erősen 'másodikfélidős-csapat' vagyunk. Rendszerint a második játékrészre tudunk kellően felpörögni, van amikor ez elég, de van amikor már túl késő (Chelsea, City).
11 éve
Törölt felhasználó
Mert a 2 védekező középpályás általában stabilitást ad. Ez borul abban az esetben, ha egy védelmi hiba vagy birói döntés után hátrányba kerülünk. Viszont alapból a Chelsea otthonában elég veszélyes lett volna 1 védekezővel felállni. Még akkor is, ha 3 pontért megyünk. Inkább az volt a baj, hogy be voltak sz@rva...
11 éve
Törölt felhasználó
Wenger mindig nagyon jól felismeri ezeket, és jók a félidei húzásai... De kérdem én, miért nem lehet ezekre meccs előtt felkészülni?

Szólj hozzá