Az Ágyúsoknak 18 nap alatt kell lejátszaniuk 6 mérkőzést, köztük olyan kulcsfontosságú meccseket mint a Machester City, a Chealsea vagy a Liverpool elleni a Premier Ligában.

Arsene Wenger csapata hat meccses veretlenségi sorozattal a háta mögött érkezik ehhez a periódushoz. Szczesny azt állítja, teljesen magabiztosan várják a bajnok elleni vasárnapi meccset.

Évek óta jól szerepelünk itthon a Manchester City ellen,

mondta Szczesny az Arsenal Playernek.

Ők az egyik legerősebb ellenfél az országban, de nem emlékszem mikor vesztettünk ellenük utoljára(a bajnokságban) az Emiratesben. Szóval magabiztosan várjuk a mérkőzést és reméljük meg tudjuk ismételni a tavalyi teljesítményünket és megszerezzük az eredményt amit szeretnénk.
Magabiztosan készülünk minden összecsapásra és nagyon csalódottak vagyunk, hogy nem tudtunk nyerni a Swansea ellen mert úgy gondoltuk elég jók vagyunk ahhoz, hogy visszavágó nélkül továbbjussunk. A legfontosabb azonban, hogy rég óta nem vesztettünk meccset.
Nehéz a sorsolásunk januárban, de én hiszem, hogy jól fogunk szerepelni. Amikor jó formában vagy, mint most mi, úgy indulsz minden mérkőzésre, hogy senkitől sem félsz. Ezért úgy érzem ezek a kemény ellenfelek nem is jöhettek volna jobbkor.

Miközben Szczesny bizakodó, hogy az Arsenal megtartja a jó sorozatát a Manchester City ellen elismeri, elismeri hogy nagyon nehéz lesz bevenni az ellenfél egyesének, Joe Hartnak a kapuját. 

A világ legjobb kapusának tartom őt. Nem ismerek más kapust aki olyan következetes, esetleg jobb lenne mint ő,

mondta a játékos.

Úgy gondolom ő volt a legjobb kapus a Bajnkok Ligájában és talán minden csapatban ő lett volna. Nagyra tartom őt.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (1)

11 éve
Törölt felhasználó
Szczesny is van olyan jó kapus. csak kár az ilyen nyalizó nyilatkozat a rangadó előtt

Szólj hozzá