A német válogatott játékos jó góllövő formában van annak ellenére, hogy nagyrészt a bal szélen játszik, és már a tizedik gólját lőtte egy ügyes mozdulat után a Swansea hálójába múlt vasárnap.

Podolski úgy gondolja, hogy jól teljesít és jól sikerült a beilleszkedés az Angol légkörbe. Jól érzi magát London északi részében.

Podolski így nyilatkozott a meccs előtti sajtótájékoztatón:

"Számomra jól sikerült a szezon első fele. Boldog vagyok."

"Új bajnokságba és új országba érkeztem, de úgy érzem a dolgok nagyon jól mennek. Már tíz éve játszom profi labdarúgóként úgyhogy nem mondhatom, hogy fiatalon változott meg a környezetem. 27 éves vagyok és sok díjat nyertem Németország(ban/ért) ezért reméltem, hogy idejövök és sikerül beilleszkednem."

"Mostanra van tíz gólom és hét gólpasszom. Úgy gondolom ezek nem rossz számok, bár lehetne jobb is -mindig lehetne jobb is- hiszen balszélsőként játszom nem pedig csatárként.

"Mikor legelől játszol vagy a tizes pozícióban mint Santi több lehetőséged van a gólszerzésre. Úgy érzem jól teljesítek a bal oldalon és elégedett vagyok azzal ahogyan a dolgok alakulnak."

"Podolski optimista azzal kapcsolatban, hogy a dolgok még jobbra fordulhatnak most hétvégén a Manchester City ellen. Erőt kell meríteni a szezon korábbi részében, nagy küzdelmek árán megszerzett döntetlenből."

"Nehéz mérkőzés lesz egy jó csapat ellen. Azonban az előző meccsen úgy éreztem mi vagyunk a jobb csapat és nyerhettünk volna. Rengeteg lehetőségünk volt. Most otthon játszunk és ezt ki is kell használnunk,"

mondta a játékos.

"Keményen kell küzdenünk és megszerezni a három pontot, hogy felzárkózhassunk az előttünk állókhoz."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

11 éve
Törölt felhasználó
Tőle pontosan ezt vártam! Mezőnyjáték 0, de amíg a 16oson belül ilyen kíméletlen (gólok és gólpasszok terén is) addig nem érdekel.
11 éve
A kezdő: Szczesny, Sagna, Vermaelen, Koscielny, Gibbs, Diaby, Wilshere, Cazorla, Oxlade-Chamberlain, Podolski, Walcott!

DIABY!!!!!!!!!Ezazzz! :)
11 éve
Törölt felhasználó
Jó döntés volt leigazolni ;)
11 éve
Én elégedett vagyok Poldival, nagyon jól teljesített az első 3-4 hónapjában a PL-ben! :)

Közben Remy a Newcastle-é!
11 éve
Törölt felhasználó
ericsson. ÁMEN! :D :D

Szólj hozzá