Az Ágyúsok újrajátszák mérkőzésüket az FA Kupa harmadik fordulójában miután 2-2-es döntetlen értek el vasárnap a Liberty Stadionban.

Arsene Wenger csapata emellett szerepel a Bajnokok Ligája legjobb 16 csapata között. Wilshere szerint jó pozícióban van a csapat ahhoz, hogy sikert érjen el.

Mikor befejezel egy karriert, visszatekintesz hány trófeát szereztél. Mi mind ezt akarjuk és tudjuk a drukkerek szintén mennyire akarják, 

mondta a játékos.


Mind éhesek vagyunk erre és ha az idén sikerülne trófeát szerezni az utat nyitna újabbak felé. Erős, fiatal játékosállományunk van és tapasztalt játékosaink mint Arteta és a többiek.”

Ha szerzünk egy kupát most vagy az elkövetkezendő egy-két évben, akkor tényleg elérhetünk valamit és erősek maradhatunk az azt követő években.”

Itt ülni és beszélni arról mikor nyerjük meg végre azt a trófeát könnyű, meg fog történni, de azt is tudjuk, hogy az FA Kupa nagyon kemény sorozat. A Bajnokok Ligájában is benn vagyunk még, tehát a jó pozíció megvan, már csak az eredmények hiányoznak.

Az Arsenal nehéz hónap előtt áll. Játszani fog többek közt a Manchester Cityvel, a Swanseavel, a Chealseaval és a Liverpoollal is. Wilshere egyetért abban, hogy a fő feladat az, hogy a csapat készen álljon mindenre.


Néhány kemény meccs következik és tudjuk Angliában mennyire fontos az évnek ezen szakasza. Lesz egy nagy meccsünk vasárnap és bár tudjuk a City jó csapat, otthon játszunk és meg kell nyernünk a meccset, 

mondta Wilshere.


Tudjuk, hogy jó eredmények kellenek. Nem abban a pozícióban vagyunk a bajnokságban ahol lenni akarunk. Feljebb akarunk jutni. Van jó néhány mérkőzés előttünk és csak rajtunk múlik hogyan alakulnak majd.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

11 éve
Törölt felhasználó
Jack az, akinek a szájából nem üres fecsegésként tűnik ez. Ő maximálisan odateszi magát - követendő példa!

Vasárnap meg kell vernünk a City-t! Ahogy a Tottenham ellen is felszívtuk magunkat, úgy kell kiállni a manchesteriek ellen is. Az ősszel partiban voltunk velük idegenben, tavaly pedig lenyomtuk őket itthon, szóval én pozitívan állok ehhez a meccshez, ha a csapat is akarja, akkor meg fogjuk verni a City-t!
11 éve
imádom az ilyen nyilatkozatokat...BAZINGA :D
11 éve
Athlon: arra énis, City ellen legalább 1 pontot várok, Chelsea ellen 1-t, Swansea ellen továbbjutást, Pool ellen pedig a 3 pont az elvárható!
11 éve
Kíváncsi leszek, hogy lesz lehozva hat meccs a hónap végéig.
11 éve
Törölt felhasználó
FA kupára még van esély, bár nagyon kicsi. A bajnokság elment, a Bl-ben esélyünk sincs a döntőig elmenni.

Walcott elvileg a City elleni meccs előtt hosszabbít a csapattal! Legalábbis a Daily Mail szerint. Reméljük így lesz.

Szólj hozzá