Arsene Wenger csapatának újra kell játszania meccsét az FA Kupa harmadik körében a Swansea ellen miután Danny Graham csapata késői egyenlítéssel, 2-2es döntetlent ért el a Liberty Stadionban vasárnap.

A Championshipben szereplő Brighton & Hove Albion várja a negyedik körben a győztest. Arteta hiszi, hogy ez a sorozat jó lehetőség arra, hogy az Ágyúsok kupát nyerjenek.

Ez egy jó lehetőség, hogy trófeát nyerjünk, nem akarjuk kihagyni,

mondta Arteta az Arsenal Playernek.

Jól teljesítettünk a második félidőben(a Swansea ellen). Sok lehetőségünk volt arra, hogy korán eldöntsük a továbbjutást, de hirtelen egy hiba révén megszerezték az első találatukat.

Hajtottunk tovább és visszaküzdöttük magunkat a meccsbe majd gólt lőttünk és gyorsan még egyet de hanyagul beengedtünk egy újabbat.

Úgy gondolom mi voltunk a jobb csapat. Uraltuk a játékot és több lehetőséget teremtettünk mint ők. Megérdemeltük volna a győzelmet és ezért csalódottak vagyunk.

Jó formában vagyunk és elkeserít az utóbbi két döntetlenünk hiszen mindkét mérkőzést megnyerhettük volna de úgy gondolom a második félidőben nagyon szép futballt játszottunk.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (21)

11 éve
Törölt felhasználó
off: Holtby elmondta, hogy Villas-Boas miatt nem vette figyelembe az Arsenal ajánlatát, és a Tottenham-et egy európai szinten is nagy klubnak tartja.

Oké.
11 éve
Törölt felhasználó
Belhandat én is elnézném a csapatban, de Cabaye-t is :D romboló középpályás viszont nagyon kéne, meg 1 csatár is
11 éve
Törölt felhasználó
Szerintem Tioté jobb.
11 éve
Törölt felhasználó
batti! Csak kíváncsi voltam a véleményedre.
11 éve
Törölt felhasználó
fecc04!
Lenne egy pár ötletem, igen. Sőt, annyit elárulhatok, néhányukat éppenséggel szóba is hozták velünk, de ha nem gond, inkább nem fedném fel a kilétüket.

Szólj hozzá