Angol lapértesülések szerint az Arsenal meglehetősen közel áll ahhoz, hogy újabb három játékossal hosszabbítsanak hosszú távra.

Jamie Sanderson, a Young Guns írója szerint az Arsenal az elmúlt hetekben gyors lefolyású tárgyalásokat folytatott Jack Wilshere-rel, Aaron Ramsey-vel és Alex Oxlade-Chamberlainnel is, a megbeszélések pedig eredményesek voltak, így hamarosan hivatalossá válhat a trió maradása.

Arséne Wenger, azok után, hogy két évben belül valamennyi világklasszis játékosa elhagyta a csapatát, új játékospolitikát hirdetett meg, s immáron brit játékosok köré akarja építeni az Arsenalt, remélvén, hogy ők lojálisabbak lesznek a klubhoz, mint elődjeik.

Wilshere már kilencéves kora óta az Arsenal tagja, a 2010/11-es szezontól kezdve pedig a klub állandó kezdőjének mondhatja magát annak ellenére, hogy több mint egy évet ki kellett hagynia egy súlyos lábsérülés miatt. A hosszabbítások után Wilshere a klub egyik legjobban kereső játékosává válhat, s az is esélyes, hogy ő lesz az Arsenal leendőbeli kapitánya is.

Alex Oxlade-Chamberlaint főleg fizetésemeléssel bírnák maradásra, miután az angol játékos elenyésző bért kap az Arsenaltól a 2011-es Southamptontól való csatlakozása óta. Aaron Ramsey-t pedig a formán kívüli játéka ellenére is nagyra tartják az Arsenal szakemberei, így ő is új szerződést kaphat a csapatnál.

A következő hosszabbításra esélyes játékos Kieran Gibbs lehet majd, akivel a klub vezetősége hamarosan le fog ülni tárgyalni. Carl Jenkinsonnal a csapat már hosszabbított, ám az új szerződését mindmáig nem hozták nyilvánosságra.

Bacary Sagnával és Theo Walcottal ugyanakkor továbbra sincs beütemezve hivatalos tárgyalás.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

11 éve
Törölt felhasználó
Walcott túlértékelt lenne? Nem hiszem, mivel nélkül ez a csapat most semmit sem ér, viszont vele sokkal jobban játszunk, mivel ő tud csak beadni Giroud fejére, ha megy Walcott, akkor Giroud-nak nagyon nehéz dolga lesz, mert eddig más nagyon nem kereste labdákkal, éppen ezért lenne fontos az angol maradása, de ha megy, akkor legalább egy tapasztalt szélsőnek kell érkeznie, aki tud beadni.
11 éve
Papíron valóban őt lenne a legkönnyebben pótolni, de valóban pótolni szoktunk mostanság? Vagy olyan játékosokat veszünk, akik nem érik el az elődjeik szintjét... nagyon kíváncsi vagyok, hogy lesz-e valami a Zaha-vonalból.
11 éve
Törölt felhasználó
Walcott szerintem egy szörnyen túlértékelt játékos. Még ha a statisztika mást is mutat, fogjuk tudni pótolni őt. Mi vagyunk az egyetlen olyan top csapat, ahol Theo befér a kezdő 11-be. Közelébe sem fér az olyan szélsőknek, mint David Silva, Dí Maria, Pedro és a többiek...
11 éve
Kérdés, hogy hova megy. Nagy pofon lenne mindenkinek, ha ő is elhúzna a United van Persie mellé.
11 éve
Törölt felhasználó
Athlon! Akárhogy van/lesz, Theo jelenleg nagyon sokat ér az Arsenal-nak, ha marad, akkor erőssége lesz a csapatnak, ha távozik, akkor gyengülünk vele.

Szólj hozzá