Arséne Wenger a pénteki West Brom elleni meccs előtti sajtótájékoztatóján alaposan meglepődött, amikor az újságírók Bacary Sagna ügyéről kérdezték. Mint ismert, az angol lapok csütörtökön azt írták, hogy a francia elégedetlen az Arsenal szerződéshosszabbítási ajánlatával, miután a csapat csak egy évre akarja kitoldani a jelenlegi kontraktusát.

A francia menedzser szerint a tárgyalások jól haladnak Sagnával.

Nem értem ezt a spekulációt.

- mondta Wenger.

Sagnának még másfél év van hátra a szerződéséből, s már tárgyalunk arról, hogy meghosszabbítsuk azt. Ezek a megbeszélések pozitívak voltak.
Azért lepődtem meg ezeken a híreken, mert pont az ellenkezőjét tapasztaljuk a való életben: a hosszabbításról szóló tárgyalásaink pozitívak voltak.

A játékos pedig egy interjújában mondta el, hogy boldog az Arsenalnál.

Nagyon boldog vagyok jelenleg. Örülök annak, hogy végre visszatérhettem, s hogy ismét a csapatban játszhatok. Nagyon várom, hogy ebben a szezonban még többet legyek a pályán azt követően, hogy az előző szezonomban súlyos sérülések hátráltattak.

- mondta a francia.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (2)

11 éve
Törölt felhasználó
szaal jahh ! :/
nem valami biztató kilátások.
ha megnézed, csak azokkal a játékosokkal sikerült szerződést hosszabítanunk akiket csak úgy, minden előzetes körítés nélkül belejentettek, hogy XY hosszabított...
csak mondj EGY azaz 1 egyetlen játékost akivel hetek-hónapokon át való huzavona után sikerült megegyeznünk...
Úgyhogy basszameg elkönyvelhető, hogy Bacary és Theo is elhagyja az Arsenal-t. A kérdés már csak az, hova és mennyiért.
11 éve
Törölt felhasználó
http://arsenalfan.hu/hirek/2011/06/25/kozel-a-megeggyezes- Ezt olvasva reagáljatok erre a cikkre.

Szólj hozzá