Wojciech Szczesny a Swansea elleni meccs után elismerte,hogy a jobbik csapat nyert múlt szombaton, ugyanakkor arra biztatta az Arsenal szurkolóit,hogy tartsák meg a hitüket a gárdában.

"Egy ilyen meccs után mindenki csalódott -a játékosok és természetesen a szurkolók is. Nagyon könnyű ilyenkor feladni és csak annyit mondani, hogy nem voltunk elég jók." - mondta Szczesny.

"Kétségtelenül hisszük, hogy elég jók vagyunk a feladathoz, most csak egy kicsit nehéz időszakon megyünk át. Meg kell tartanunk a hitünket, hogy inkább előbb, mintsem utóbb oda fogunk érni a célunkhoz."

"Jelenleg minden nagyon nehéz. Hazai pályán játszottunk a Swansea ellen, s ez egy olyan meccs volt, amit kényelmesen meg kellett volna nyernünk. Ugyanakkor mi tagadás, a jobbik csapat nyert szombaton és még nehezebbé teszi a mi helyzetünket."

"Ki kell elemezünk, hogy mi a hiba oka. A rajongóink nem ezt érdemlik. A Swansea sokkal inkább meg akarta nyerni a meccset, mint mi magunk. Mielőtt elkezdünk a taktikáról, vagy a formációról beszélni, előbb meg kell győződnünk arról, hogy mindenki beleadja-e a tudását a meccsbe."

"Jelenleg most itt az idő. A menetrendre ránézve ebben a hónapban meg kell csinálnunk a dolgunkat. Csalódást keltő, hogy mindezt már szombaton meg kellett volna tennünk."

"Mindazonáltal az előttünk álló néhány meccset kénytelenek leszünk megnyerni és fentebb kapaszkodni a tabellán. A 10. helyen látni a csapatot minden, csak nem megfelelő."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

11 éve
Nem vagyok benne biztos, hogy jót tenne a csapatnak egy kupa.. Amíg ilyen felfogású a csapat, addig egyrészt nem nyer kupát a csapat, másrészt pedig ha nyerne, akkor meg azért lenne ramaty a hozz állás, mert akkor meg azzal jönne mindenki, hogy nyertünk kupát. Az a gond hogy amíg a sok túlfizetett balfasz csak felveszi a fizut a semmiért, addig nem a kezdő tizenegy játékosai is ezt látják, hogy focizgatnak a 60-70 ezres fizut meg csak felveszik..
11 éve
Törölt felhasználó
jó pár éve türelmesek a szurkolok!!!!
11 éve
Törölt felhasználó
"oda fogunk érni a célunkhoz."

Attól függ, hogy mi a cél. BL indulást érő hely nem lehet reális cél egy szezon előtt. A szemétdomb csúcsa szánalmas cél, ahogy mondják.
11 éve
Törölt felhasználó
Halkan jegyzem meg: ha nem Szécsényi áll a kapuban, kapunk egy ötöst :shut:
11 éve
Törölt felhasználó
"A rajongóink nem ezt érdemlik. A Swansea sokkal inkább meg akarta nyerni a meccset, mint mi magunk. Mielőtt elkezdünk a taktikáról, vagy a formációról beszélni, előbb meg kell győződnünk arról, hogy mindenki beleadja-e a tudását a meccsbe"

a lenyeg itt is van. Eleg szomoru, hogy egy Swansea jobban akarja a gyozelmet, mint mi. Foleg mikor a beka segge alatt vagyunk.

Szólj hozzá