Santi Cazorla a Daily Mailnek adott exkluzív interjújában elárulta, hogy frusztrálja az Arsenal jelenlegi pocsék formája, ám nem tudja, mi lehet a hiba oka.

Két döntetlen után a csapat ezúttal kikapott a bajnokságban, méghozzá otthon, a Swansea ellenében. Az Arsenal így jelenleg csak a tizedik helyen áll a bajnokságban, öt pontos hátrányban a BL-indulást érő negyedik helytől.

"Nem tudom, mi a probléma. Az valóban igaz, hogy nem nyújtunk egyenletes teljesítményt." - kezdte mondadóját Cazorla.

"Ahhoz, hogy a bajnokságért tudjunk harcolni, minden meccset meg kell nyernünk. A példa okán ott a Fulham elleni meccs: 2-0-ra álltunk, majd öt perc alatt leadtuk az előnyünket. Ezt nem lehet csinálni. Ezek a pontok nem jönnek vissza." - tette hozzá.

"Az Aston Villa ellen mindenképpen nyerni akartunk. Az ellenük szerzett pontokat nem engedhettük el csak úgy. A City vagy a United mind nyert ellenük. Ez jelenti a különbséget. Ahhoz, hogy harcban legyünk a bajnokságért, azokat a pontokat ugyanúgy hoznunk kell."

"Ez egy kissé frusztráló. Jó csapat vagyunk egy remek edzői stábbal. Megfelelően szoktunk felkészülni a meccsekre is. De ezeken a meccsen vanank olyan pillanatok, amikor nem tudunk irányítani. Hatalmas különbség van köztünk és a City vagy a United között, emiatt húztak el egy kissé. Nagyon kevés lehetőség van a hibázásra." - zárts szavait a spanyol.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

11 éve
Törölt felhasználó
Ha már témánál vagyunk, Gervinho szerint az Arsenal megnyerheti a Bajnokok Ligáját. Az ő nyilatkozata is bizonyíték arra, hogy valami nagyon nincs rendben a fejekben.
11 éve
Törölt felhasználó
Akpomra nagyon kíváncsi leszek,remélem kap azért lehetőséget majd ma. Eisfeldet sajnálom, hogy nem sikerült regisztrálni, Őt talán már a rendes keretbe is ellehetne kezdeni beépíteni. Már a Dortmundnál is közel állt a nagy csapathoz, hát ha tudna hozni valami újat :D
11 éve
Törölt felhasználó
Köszi! ....Azé' kár, már megnézném Eisfeldet a nagycsapatban! :red:
11 éve
Azért, mert Eisfeld nem volt regisztrálható a BL-keretünkbe. Gnabryt kellett volna megnézni, de sérült.
11 éve
Törölt felhasználó
Hátha láthatom Akpomot a felnőtt mezőnyben! Már nagyon kiváncsi vagyok rá. Eisfeld miért nincs ott má' megen? :ahhh:

Szólj hozzá